Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Togg ve SİHA açıklaması: Devler istiyor! Yeni bir tarih yazıyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Togg ve SİHA açıklaması: Devler istiyor! Yeni bir tarih yazıyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin dünyada yankı uyandıran SİHA'larla ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan ayrıca Togg'a yapılan dev transferlere de dikkat çekti. İHA konusuna da değinen Erdoğan, "İsim vermeyeceğim. Bizden isteyen dünyanın devleri var. Bakın alandık ama şimdi veren el olma noktasına geldik." dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:07

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Konya İl Başkanlığı tarafından Konya Millet Bahçesi'nde düzenlenen Gençlik Buluşması'na katıldı.

Unutmadık unutmayacağız! Süs havuzunda abdest alan Saraçhane kahramanları: Kurşunların üzerine böyle yürümüşlerdi... Unutmadık unutmayacağız! Süs havuzunda abdest alan Saraçhane kahramanları: Kurşunların üzerine... Haberi Görüntüle

Fenomenlere 'hack' tuzağı: Engin Polat'a paralar bakın nereden geliyormuş Fenomenlere 'hack' tuzağı: Engin Polat'a paralar bakın nereden geliyormuş Haberi Görüntüle

"YENİ BİR TARİH YAZIYORUZ"

Erdoğan, Türkiye'nin dünyada yankı uyandıran SİHA'larla ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan ayrıca Togg'a yapılan dev transferlere de dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şu şekilde;

Geçenlerde TOGG'un yönetiminde olan arkadaşlardan başkan olan arkadaş dedi ki 'TOGG'u gelip gezebilir miyiz diye bir talep var ne dersiniz?' Hani ne diyorlardı başta, 'Fabrikası nerde, fabrikası yok ki Togg'u burada üretmiyorlar ki İtalya'da üretiyorlar, ondan sonra Türkiye'de ürettik diye söylüyorlar' filan dediler. Dedik ki gelsinler, bizim bu noktada herhangi bir sıkıntımız yok ama Sanayi ve Teknoloji Bakanımızı da yanınıza alın, beraberce tesisleri gezdirin, görsünler. Bu millet neye kadir, neye muktedir bunu bizzat görmelerinde fayda var ve şu an itibarıyla orada 1430 çalışan eleman var ama bu sayı 4-5 bin, buralara kadar çıkacak. Şimdi yani Türkiye olarak biz bir şeyi yazıyoruz. Yani biz adeta yeniden bir tarih yazmak durumundayız. Bunu yazar mıyız biz? Yazarız. Şu an işin başında olan arkadaş Bosh'tan geldi. Şimdi ikinci bir eleman daha aldılar, Hyundai'den onu da aldılar. Bu insanlar ayrı bir güç katıyorlar bu oluşuma."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading