Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Muğlalı aileye ziyaret: Meğer geçmişte söz vermiş

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Muğlalı aileye ziyaret: Meğer geçmişte söz vermiş

Cumhurbaşkanı Erdoğan Muğla'nın Menteşe ilçesinde kendisini davet eden Selman Soğancı isimli vatandaşın evine misafir oldu.

Gündem

14.05.2024, 13:30

Marmaris-Datça Yolu, Milas İçme Suyu Arıtma Tesisi ve Bodrum Devlet Hastanesi ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplpu Açılış Töreni için Muğla'da bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisini davet eden vatandaşın evine misafir oldu. 

Selman Soğancı isimli vatandaşın evini ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Soğancı ailesi ile toplu fotoğraf çekildi. 

İBB UKOME Martı TAG toplantısı ne zaman, saat kaçta? Martı TAG İstanbul'da serbest mi olacak? İBB UKOME Martı TAG toplantısı ne zaman, saat kaçta? Martı... Haberi Görüntüle

'SÖZÜMÜ UNUTMADIM, GELECEĞİM' DEMİŞ

Ziyarete, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan’in de katıldığını belirten Sertaç Soğancı, şu şekilde konuştu:

Yeğenim Ayşegül Cumhurbaşkanım daha önce Muğla’ya geldiğinde evimize davet etmiş. Bu gelişinde yeğenimi görünce ‘Sözümü unutmadım geleceğim’ demiş. Evimize teşrif ettiler. Çay içtik. Muğla’dan ve güncel konulardan konuştuk. Cumhurbaşkanımızın ziyareti izleri çok mutlu etti.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading