Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Macron'a: Gel seni de Türk Birliği’ne alalım

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Macron'a: Gel seni de Türk Birliği’ne alalım

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Prag'daki Avrupa Siyasi Topluluğu Liderler Zirvesi öncesi Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile ayaküstü sohbet etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macron'a ''Gel seni de Türk Birliği’ne alalım. Avrupa Avrupa nereye kadar. Avrupa her şey değil'' dedi.

Gündem

23.01.2024, 19:54

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çekya'nın başkenti Prag'da Avrupa Siyasi Topluluğu toplantısına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, toplantının yapılacağı Prog Şatosu'na gelişinde Çekya Başbakanı Petr Fiala karşıladı.

Fenerbahçe Lugano'ya elenirse ne olur? Avrupa Ligi'ne katılır mı? Fenerbahçe Lugano'ya elenirse ne olur? Avrupa Ligi'ne katılır mı? Haberi Görüntüle

ERDOĞAN, PAŞİNYAN VE ALİYEV İLK KEZ BİR ARADA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Ermenistan Başbakanı Paşinyan'ı Çekya'da bir araya getirdi. Üç lider, ilk kez aynı karede yer alıp kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

19 Temmuz Denizbank neden açılmıyor? Denizbank uygulamaya neden girilmiyor? 19 Temmuz Denizbank neden açılmıyor? Denizbank uygulamaya neden girilmiyor? Haberi Görüntüle

''GEL SENİ DE TÜRK BİRLİĞİ'NE ALALIM''

Masada neler konuşulduğunu merak eden Fransa Cumhurbaşkanı Macron da sohbete dahil oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ayaküstü sohbet ettiği Macron'a ''Gel seni de Türk Birliği’ne alalım. Avrupa Avrupa nereye kadar. Avrupa her şey değil. Asya, Avrupa'dan büyük.'' ifadelerini kullandı.

Tatil beldesinde klima skandalı! Tatilci lobiye yatak serip yattı! 5 yıldızlı oteli birbirine kattı! Tatil beldesinde klima skandalı! Tatilci lobiye yatak serip yattı! 5... Haberi Görüntüle

KISA SÜREDE VİRAL OLDU

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tarihi zirveye damga vuran teklifi sonrası Macron’un yüzünde bir tebessüm oluştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Macron'a yaptığı teklifin görüntüleri sosyal medyada kısa sürede yayıldı ve binlerce yorum aldı.

Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiye ne kadar oldu? Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiye ne kadar oldu? Haberi Görüntüle

PRAG'DA AİLE FOTOĞRAFI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Siyasi Topluluğu (AST) toplantısı öncesi liderlerle bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra liderlerle aile fotoğrafı çekimine katıldı.


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading