Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıdçaroğlu'nun '16'lı masa' çıkışına gönderme: Yetmez daha da artır

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıdçaroğlu'nun '16'lı masa' çıkışına gönderme: Yetmez daha da artır

Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun '16'lı masa' çıkışına yanıt verdi. Erdoğan, ''Ne diyorlar; 6'lı masa. Şimdi 16'lı masa diyor. Yetmez. Bunu daha da artırman lazım. Bu millet irade ister, eser ister. Yalanla, dolanla, talanla bir yere varılmaz.'' dedi. Muhalefete çağrıda bulunan Erdoğan, "Samimiyseniz, gelin yeni yasama yılında başörtüsünü anayasa ile teminat altına alalım." ifadelerini kullandı.

Gündem

23.01.2024, 21:03

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip ErdoğanAK Parti'nin 28'inci dönemdeki ilk meclis grup toplantısında kürsüde konuştu.

Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun '16'lı masa' çıkışına yanıt verdi. Erdoğan, ''Ne diyorlar; 6'lı masa. Şimdi 16'lı masa diyor. Yetmez. Bunu daha da artırman lazım. Bu millet irade ister, eser ister. Yalanla, dolanla, talanla bir yere varılmaz.'' dedi.

Muhalefete çağrıda bulunan Erdoğan, "Samimiyseniz, gelin yeni yasama yılında başörtüsünü anayasa ile teminat altına alalım." ifadelerini kullandı.

Erdoğan, konuşmasında ekonomide yaşanan gelişmelere de geniş yer ayırdı. Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan, memur ve emekli maaşları ile enflasyonla mücadele gibi önemli başlıklarda mesaj verdi. 

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde;

 Aziz milletim, değerli vekil arkadaşlarım, kıymetli misafirler, sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. TBMM 28. yasama döneminin ilk grup toplantısında sizlerle olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Seçim kararının alındığı 10 Mart tarihinden itibaren canla başla çalışan, il, ilçe ve belde teşkilatlarına, adaylarımıza, aday adaylarımıza, mahalle ve köy temsilcilerimize yürekten teşekkür ediyorum. Milletimizin emanetine fedakarca sahip çıkan tüm sandık müşahitlerimize tebriklerimi iletiyorum.

Bakan Yumaklı: Tüm yurtta 48 yangınla mücadele edildi Ege ve Akdeniz'de alarmdayız Bakan Yumaklı: Tüm yurtta 48 yangınla mücadele edildi Ege ve... Haberi Görüntüle

''VATANIMIZIN BEKASI ÖNCELİĞİMİZ''

Ülkemiz, milletimiz, demokrasimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. AK Parti listelerinden seçilen kardeşlerimi tebrik ediyorum. Vazifeniz hayırlı olsun, Allah utandırmasın. Tarihimizin en kritik seçimlerinden birini zaferle taçlandıran herkese her bir dava arkadaşıma şükranlarımı sunuyorum. 15 Temmuz sonrası meydanlarda kurduğumuz ittifakı güçlendirdik. Vatanımızın bekası önceliğimiz. Bundan sonra da vatanımızın bekasını milletimizin istklalini en üstte tutmayı sürdüreceğiz.

İstanbul İETT aylık öğrenci abonman ne kadar oldu? İstanbulkart ücretlerine zam mı geldi? İstanbul İETT aylık öğrenci abonman ne kadar oldu? İstanbulkart ücretlerine... Haberi Görüntüle

''MÜCADELE VERDİĞİMİZ HERKSE TEŞEKKÜR EDİYORUM''

Buradan beraber mücadele verdiğimiz, MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'ye ve tüm Ülkücü kardeşlerimize, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ve Milli Görüşçülere, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve Alperenlere, HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve arkadaşlarına, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal ve arkadaşlarına teşekkürlerimi iletiyorum. Zaferin yegane sahibi Allah'tır. Zafere giden yolu aziz milletimiz döşedi. Tercihini demokratik yollarla gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.

81 ilde geçerli olacak! Toplu taşımada yeni dönem: Türkiye Kart projesi hayata geçiyor! 81 ilde geçerli olacak! Toplu taşımada yeni dönem: Türkiye Kart... Haberi Görüntüle

"16 MASA YETMEZ BUNU DAHA DA ARTIRMAN LAZIM"

Deprem bölgesindeki kardeşlerimizin desteğini asla unutmayacağız. Kilometrelerce yol gitme pahasına seçimde oy kullanan yurt dışındaki vatandaşlarımıza minnettarlığımı iletiyorum. Seçim sürecimiz yüz milyonlar tarafından yakından takip edildi. İslam dünyasından bir ülkenin temsilcisi ziyaretime geldi; bizde AK Parti'ye çıkan oy yüzde 99, dedi. Ne diyorlar; 6'lı masa. Şimdi 16'lı masa diyor. Ortakları artırmakla bu iş olmaz. Bu millet eser ister, hizmet ister. Yalan dolanla bir yere varılmaz. Bunu daha da artırman lazım. Bu millet irade ister, eser ister.

Erkan Şahin kimdir? Sosyal medya fenomeni Erkan Şahin nereli? Erkan Şahin kimdir? Sosyal medya fenomeni Erkan Şahin nereli? Haberi Görüntüle

''KUMAR MASASINDAN ÖTEYE GEÇEMEDİ''

Çok zorlı bir seçim sürecini geride bıraktık. Bu sçeimlerin tıpkı 14 Mayıs 1950 ve 3 Kasım 2002 seçimleri gibi demokrasi mücadelemizde yeni bir merhale olduğu ortaya çıkacaktır. Türkiye'nin uçuruma düşmekten son anda nasıl kurtulduğunu zamanla daha iyi göreceğiz. Bunlar 1 buçuk yıl önce masa kurdu. Kıyıda köşede kim varsa topladılar. Yaptıkları onca toplantının sonunda millete proje namına elle sunulacak bir şey sunamadılar. Kendi kurdukları bir masa kendi tarifleriyle bir kumar ve pazarlık masasından öteye geçemedi. Bu masaya ben kumar masası demedim. Noter masası da demedim. Diyen kim; o masanın etrafındakiler. Güya parlamenter sisteme, güçlendirilmiş parlamenter sisteme geri döneceklerdi. Ucube bir sistemi millete dayattılar.

Dışişleri Bakanı Fidan'dan Netanyahu'yu alkışlayan senatörlere sert tepki: 'Eli kanlı bir suçlunun destekçileri' Dışişleri Bakanı Fidan'dan Netanyahu'yu alkışlayan senatörlere sert tepki: 'Eli kanlı... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN'DAN ANAYASA ÇAĞRISI

Siyasi hayatımızın hiçbir aşamsında müdahale etmediğimiz hayat tarzı üzerinden vatandaşımıza korku saldılar. Bay Bay Kemal, bizim vatandaşımızın hayat tarzıyla yakından uzaktan alakamız yoktur. Sahtekarlık yaptınız. Yeri geldi, başörtüye saldırdığınız halde seçim için aldınız yanınıza başörtülü kızlarımızı rozet taktınız. Ama yalan, sahtekarlık yaptınız. Seçim öncesi anayasa yapalım dedik. Eğer dürüstseniz, yeni yasama döneminde başörtü meselesini anayasa ile teminat altına alalım.

Dümdüz yolda kadın sürücü otomobilini devirmeyi başardı! O anlar kameralara yansıdı Dümdüz yolda kadın sürücü otomobilini devirmeyi başardı! O anlar kameralara... Haberi Görüntüle

''TERÖR BARONALRININ DESTEĞİNE İTİRAZ ETTİNİZ Mİ?''

Dürüst olmazsanız sizi mlletimize bangır bangır anlatacağım. Kandil'den Pennsylvania'ya kadar terör baronlarının desteğine itiraz ettiniz mi? Hiçbiri etmedi. Edemezsiniz çünkü onlarla berabersiniz. Uçkuru kaptırmışsınız. Küresel güç odaklarından aferin almak için lgbt belasını meşrulaştırmaya çalıştınız. Siz LGBT'cisiniz. Yanınızdakiler de LGBT'ci. Ama ne AK Parti ne MHP ne diğer üyelerimizde böyle bir bela yok. Aramızdaki fark yok. İnsanımızı tehdit etmekten, depremzedelere hakaret etmeye kadar her yolu denediniz. Siyaset sahnesinde kaldıkları sürece o leke oradan çıkmayacak.

Naci Görür'den Bingöl'deki deprem sonrası korkutan uyarı: 'Deprem küçük ama yeri can sıkıcı' Naci Görür'den Bingöl'deki deprem sonrası korkutan uyarı: 'Deprem küçük ama... Haberi Görüntüle

''HERKES TARİH ÖNÜNDE HESAP VERECEK''

Kampanya döneminde ucuz siyasi şovlara şahit olduk. Sandıkların dörtte biri açılmadan nice skandalı izledik. Buldunuz iki belediye başkanı onlarla birlikte bunu yaptınız? Neredeler, şimdi kayıplar. İki koltuk al yanına. Birini İstanbul'a diğerini Ankara'ya ver. Onlar da orada otursunlar. Hiç olmazsa sözde cumhurbaşkanlığı yardımcısı koltuğu ver. Bütün bunları yapanlar utanmadı. Biz onlar adına hicap duyduk. Tarih kuşkusuz en adil hakemdir. Herkes tarih önünde hesabını verecektir. Bu tür kötülüklerden korumaktır görevimiz. Önümüzdeki dönemde siyasetin kalitesini artırmak için var gücümüzle çalışacağız.Seçimleri kazanmakla böyle bir kuşatmayı yardık. Yalan siyasetini çalışmalarımızla boşa çıkardık. Onlar popülizm bataklığında boğulurken biz halkımızın huzuruna eserlerimizle çıktık. Durmak yok yola devam dedik.

Yeşilçam'ın usta ismi Yıldırım Yanılmaz hayatını kaybetti Yeşilçam'ın usta ismi Yıldırım Yanılmaz hayatını kaybetti Haberi Görüntüle

''MİLLETİMİZ SAMİMİ GAYRETLERİMİZİ GÖRÜP BİZİ ÖDÜLLENDİRDİ''

Değerli kardeşlerim birileri koltuk peşinde koşarken biz farkımızı böyle gösterdik. Milletimiz bizim samimi gayretlerimizi görüp ödüllendirdi. Sandık sonuçları Anadolu irfanının hafife alınmaması gerektiğini hatırlatmıştır. Birileri hazmetmekte zorlansa da geçerli oyların 27 milyon 834 binini alarak yüzde 52,18 oy oranı ile büyük zafer elde ettik. Ezici çoğunlukla milletin güvenine mazhar olduk. seçim bölgelerinin hepsinde oylarımızı artırdık. Seçim çalışmalarımızda dahi 85 milyona yeni müjdeler vermeye devam ettik.

Alex De Souza Antalyaspor'dan ayrılacak mı? Alex De Souza Antalyaspor'dan ayrılacak mı? Haberi Görüntüle

''HATAMIZ VARSA DÜZELTECEĞİZ''

Milletimizin partimize verdiği mesaja kayıtsız kalamayız. Tabloyu tüm boyutları değerlendiriyoruz. Mazeret aramadan, vatandaşı suçlamadan kendi iç muhasebemizi yapıyoruz. MYK toplantılarımızda değerlendirmeleri dinleme fırsatı bulduk. Kuyumcu titizliliğinde yürüteceğiz çalışmaları. Muhasebe sürecini neticelendireceğiz. Hatamız varsa düzelteceğiz. Milletimizin çizdiği istikamette yolumuza devam edeceğiz. Seçmen muhalefete de pek çok mesaj verdi. Milletimiz özellikle muhalefetin zihniyetinde köklü bir değişim istediğiğni gösterdi. Her eleştiriye kulak tıkayan, sürekli aday dayatan, halkın beklentisini görmezden gelen milli iradeyi yok sayan kibirli zihniyet bir kez daha duvara tosladı.

2024 ÖABT sınav giriş yerleri açıklandı mı? ÖABT giriş belgesi sorgulama nasıl yapılır? 2024 ÖABT sınav giriş yerleri açıklandı mı? ÖABT giriş belgesi... Haberi Görüntüle

''DEĞİL 16'LI 160'LI MASA KURSA DA MİLLETİN TOKADINI YEMEKTEN KURTULAMAZ"

Başta CHP olmak üzere sandıktan çıkan mesajı doğru okuyup gereğini yerine getirmekten başka çıkar yolları yok. Değil 16'lı 160'lı masa da kursa milletin sandıkta tokatını yemekten kurtulamaz. Biz bu tespitlerimizi kendi çıkarlarımızı düşünmüyoruz. Meseleye dar kalıplardan bakmıyoruz. En ideal muhalefet Türkiye'de olandır. Biz rakiplerinin zayıflığından medet uman hareket değiliz. Bunlardan şikayet eden, ufkuna uygun rakip arayan kadroyuz biz. Muhalefette değişim çağrımızla ülke huzurunu dikkate alıyoruz. Türk demokrasisi güçlensin istiyoruz. Ülkemiz iktidarı ile olduğu gibi muhalefeti ile de dünyada örnek alınsın istiyoruz. Cumhuriyet'in 100. yılına muhalefet yapma pratiğini değiştirmiş olarak girelim istiyoruz. Baba oğul arasındaki taht mücadelesini bizim için önemi yok. Biri baba biri oğul olmuş bize ne. Su alan gemi dümenine kim gelmiş önemi yoktur. Asıl mesele muhalefetin millete parmak sallamaktan vazgeçmesidir. Asıl mesele ülkenin sorunlarına odaklanmasıdır. 

Sokak hayvanları yasa teklifinde önemli değişiklik: 'Ötenazi' kelimesi çıkarıldı Sokak hayvanları yasa teklifinde önemli değişiklik: 'Ötenazi' kelimesi çıkarıldı Haberi Görüntüle

''YENİLGİNİN FATURASI VATANDAŞA ÇIKARILIYOR''

Siyaseti yürütürken Türkiye eksenine bağlı kalalım diyoruz. Milli konularda farklılıkları bir kenara bırakabilip buluşabilmeliyiz. Her seçim sonrası bize oy verenlerle siyasi tercihi farklı olanlara da el uzattık. Gönül kapılarımızı tüm vatandaşlarımıza sonuna kadar açtık. İdeolojik ön yargılarından bir türlü sıyrılamadılar. Meselelere Türkiye merceğinden bakamadılar. Türk siyasetinin nereye evrildiğini göremediler. Yaşanan gelişmeleri doğru analiz edemediler. Küçük olsun benim olsun mantığını terk edemediler. Bir iki hafta değişir gibi yapıp eski siyaset yapıl tarzlarına geri döndüler. Halka tepeden bakan faşist zihniyet varlığını korumayı başardı. Samimi bir özeleştiri vermek yerine yenilgi vatandaşa çıkarılıyor. Depremzede kardeşlerimize yönelik hakaretlerin ardı arkası kesilmiyor. Oy vermedi diye kırsaldaki vatandaşımız aşağılanıyor. Kimi kalemşörler nefret kusmaya devam ediyor. Faşist zihniyetin sorgulanmasına izin verilmiyor. 

Cemil Tugay'ın korumalığını yapan Haydar İnanır intihar etti Cemil Tugay'ın korumalığını yapan Haydar İnanır intihar etti Haberi Görüntüle

''ELİNDEKİ VEKİLLERİN 40 TANESİNİ KAPTIRDI''

Koltuklarına yapışıp kalanlara inat kadrolarımızı sürekli yeniledik. 3 dönem kuralına takılan arkadaşlarımızın yerine yeni arkadaşlarımızı listeye koyduk. Kadromuzu yüzde 65 oranında yenilemiş olduk. Daha düne kadar birbirleri ile can ciğer kuzu sarması olanlar bugün birbirlerine demediklerini bırakmıyor. Kavgadan gürültüden başlarını kaldıramıyor. Nerede bunların genel başkanları yahu? Ne zaman bunları bulacağız? Çok iyi hesap uzmanı ama hesaptan da bi haber. Elindeki vekillerin 40 tanesini kaptırdı. Bunların bizde yaşanmamasının sırrı bizim siyasete dava penceresinden bakmamızdır. Hiçbir hesabı yol ve dava arkadaşlığımızın önüne geçirmeyeceğiz. Bu kardeşliğe gölge düşürmeyeceğiz. Başkaları gibi bölüne bölüne değil, pekleşe pekleşe büyümeye devam edeceğiz.

Türkiye’ye iade edilecek mi? Eylem Tok için karar çıktı Türkiye’ye iade edilecek mi? Eylem Tok için karar çıktı Haberi Görüntüle

ASGARİ ÜCRET AÇIKLAMASI: GEÇTİĞİMİZ YILA GÖRE 107 ORANIDNA YÜKSELTTİK

Kabinemizin teşekkülü ile vatandaşlarımızın taleplerini karşılamaya başladık. Arpa ve buğday alım fiyatlarımız ile çiftçilerimizi sevindirdik. Toplumun çeşitli kesimlerine müjdelerimizi paylaştık. Asgari ücret komisyon görüşmeleri dün uzlaşma ile gerçekleşti. Asgari ücreti brüt 13 bi 400 liraya, net tutarı 11 bin 400 liraya yükselttik. Geçtiğimiz yıla göre yüzde 107 oranında yükselttik.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading