Yandex Metrica

Sitede Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'lilerin dövdüğü teşkilat üyesine telefon: Doktorumu göndereyim sana baksın

İstanbul Maltepe'de AK Parti broşürü dağıtan 72 yaşındaki Ramazan Şahin'i darp ettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 6 şüpheliden biri tutuklandı. Saldırganların CHP Maltepe teşkilat üyesi olduğu ortaya çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise 72 yaşındaki Ramazan Şahin'i telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Gündem

01.04.2024, 13:03

AK Parti'nin İstanbul Maltepe Gülsuyu Mahallesi teşkilat üyesi 71 yaşındaki Ramazan Şahin, geçtiğimiz günlerde seçim çalışması yaptığı sırada CHP'liler tarafından dövülmüştü.

Olayın ardından saldırıyı gerçekleştiren Y.S, K.S. ve B.U. ile olaya karıştığı belirlenen E.D, Ö.İ. ve C.D. isimli şüpheliler gözaltına alınmıştı.

Maltepe'de AK Parti broşürü dağıtan 72 yaşındaki Ramazan Şahin'i darp ettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 6 şüpheliden biri tutuklandı. Saldırganların CHP Maltepe teşkilat üyesi olduğu ortaya çıktı. 

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya neden ayrıldı, olay ne? Cem Yılmaz ısırılmış kurabiye olayı ne? Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya neden ayrıldı, olay ne? Cem... Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN GEÇMİŞ OLSUN TELEFONU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da seçim çalışması esnasında dayak yiyen AK Parti'nin Maltepe Gülsuyu Mahallesi teşkilat üyesi Ramazan Şahin'le telefonda görüşerek, "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, "Rabbim şifalar versin. Bize düşen bir şey şu anda var mı?" diye sordu.

Faik Öztürk felç mi geçirdi? Faik Öztürk yoğun bakımda mı? Faik Öztürk felç mi geçirdi? Faik Öztürk yoğun bakımda mı? Haberi Görüntüle

''ALLAH SENDEN RAZI OLSUN''

71 yaşındaki Ramazan Şahin de "Cumhurbaşkanım, sizin elinizde her şey. Ben bir şey diyemiyorum. Allah senden razı olsun. Vücumda bazı morluklar var evde dinleniyorum" diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt verdi.

Patiswiss şirketi kimin? Patiswiss ne kadar vergi ödüyor 2024? Patiswiss şirketi kimin? Patiswiss ne kadar vergi ödüyor 2024? Haberi Görüntüle

''DOKTORUMU SANA GÖNDEREYİM''

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bunun üzerine, "Ben doktorumu sana bir göndereyim de seni bir de onlar gözden geçirsinler." ifadesini kullandı.

Garsona asker üniforması giydirip servis yaptırmışlardı! Savcılık harekete geçti: 3 gözaltı! Garsona asker üniforması giydirip servis yaptırmışlardı! Savcılık harekete geçti: 3... Haberi Görüntüle

''SEN NE DERSEN O OLUR''

Ramazan Şahin de "Tamam Cumhurbaşkanım. Sen ne dersen o olur. Allah senden razı olsun. Aradığınız için çok teşekkür ederim. Hayırlı akşamlar." şeklinde karşılık verdi.

 

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading