Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Alev Alatlı için taziye mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Alev Alatlı için taziye mesajı

Kalemi ve sözüyle hakikati savunan, bu memleket için düşünen, yazan ve yaşayan, ülkemiz için çok büyük bir değer olan Alev Alatlı, 79 yaşında hayatını kaybetti. Alev Alatlı'nın vefatı Türkiye'yi yasa boğarken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ünlü yazar için taziye mesajı yayınladı.

Gündem

07.02.2024, 12:41

Hep Türkiye'yi konuşan, savunan, yazar ve düşünce insanı Alev Alatlı’yı 79 yaşında kaybettik.

2014 yılında Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü’ne layık görülen yazar, bir süredir hastanede tedavi görüyordu.

Alev Alatlı'nın vefat haberini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından duyurdu. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Koca, "Alev Hanımı kaybettik." ifadelerini kullandı.

Alev Alatlı yarın son yolculuğuna uğurlanacak.

Alev Alatlı'nın vefatı Türkiye'yi yasa boğarken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ünlü yazar için taziye mesajı yayınladı.

Türkiye'den Nijer'e çıkarma! Ana gündem maddesi iş birliğini güçlendirmek Türkiye'den Nijer'e çıkarma! Ana gündem maddesi iş birliğini güçlendirmek Haberi Görüntüle

''ESERLERİ VE FİKİRLERİYLE ARAMIZDA YAŞAYACAK''

Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajında ''Vefatını derin bir teessürle öğrendiğimiz Alev Alatlı hocamıza Allah’tan rahmet diliyorum. Ülkemizin son dönemde yetiştirdiği en önemli münevverlerden, tarihten bugüne ve geleceğe tespitle beraber teklif de üreten, perspektifler sunabilen, Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü sahibi Alev Alatlı hocamız, eserleri ve fikirleriyle aramızda yaşamaya devam edecektir.'' ifadelerine yer verdi.

Merkez Bankası Temmuz faiz kararı ne zaman? MB faiz indirir mi? Merkez Bankası Temmuz faiz kararı ne zaman? MB faiz indirir... Haberi Görüntüle

''MİLLETİMİZE BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUM''

Erdoğan, açıklamasınında devamında ''Kıymetli Alev hocamızın ailesine, sevenlerine, okurlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum.'' dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading