Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat mesajı: Karanlık zihniyetin hortlamasına izin vermeyiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat mesajı: Karanlık zihniyetin hortlamasına izin vermeyiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 28 Şubat "postmodern darbesi"nin 27'nci yılı dolayısıyla sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Erdoğan mesajında ''Milletimiz 28 Şubat’ta birliğine, beraberliğine, demokrasisine, iradesine kasteden darbecileri ve onlara destek verenleri hiçbir zaman unutmamıştır, unutmayacaktır. Ülkemizde bir daha hiç kimsenin 28 Şubat’ın karanlık zihniyetini hortlatmasına izin vermeyeceğiz.'' dedi.

Gündem

09.03.2024, 14:28

28 Şubat'ta siyasete, demokrasiye ve insan haklarına 'balans ayarı' vermeye çalışanlar, aziz milletimiz tarafından kısa sürede 'balans ayarı'na uğradılar. Türkiye'ye sözde ayar vermeye kalkan, milletimizin elinden, geleceğini, haklarını ve huzurunu alan karanlık darbe dönemleri, milletimizin 15 Temmuz gecesi verdiği mücadeleyle bir daha yaşanmamak üzere tarihe gömüldü.

Eşi, fenomen Neslim Güngen’i anında sattı: Bir darbe de çalışanlarından! Zorla kullandırtmışlar Eşi, fenomen Neslim Güngen’i anında sattı: Bir darbe de çalışanlarından!... Haberi Görüntüle

28 ŞUBAT DARBESİ

Türk siyasi hayatında önemli bir kırılma noktası olarak 28 Şubat darbesi, başörtüsü yasağının, katsayı uygulamasının, muhafazakar iş insanlarına yönelik baskıların, neredeyse toplumun her kesimine verilen askeri brifinglerin bin yıl sürecek söyleminin miladıydı. 28 Şubat süreci, gönüllü işbirlikçiler ve medya eliyle demokrasimize önemli hasarlar veren kutuplaşmalar ve nefret söylemlerini zerk etti.

AK Partili isimden önemli uyarı: 'Sayıları 50 milyona ulaşacak' AK Partili isimden önemli uyarı: 'Sayıları 50 milyona ulaşacak' Haberi Görüntüle

''DARBECİLERİ UNUTMADIK''

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 28 Şubat "postmodern darbesi"nin 27'nci yılı dolayısıyla sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Erdoğan mesajında ''Milletimiz 28 Şubat’ta birliğine, beraberliğine, demokrasisine, iradesine kasteden darbecileri ve onlara destek verenleri hiçbir zaman unutmamıştır, unutmayacaktır.'' dedi.

Bir süredir tedavi görüyordu! Eski bakan hayatını kaybetti Bir süredir tedavi görüyordu! Eski bakan hayatını kaybetti Haberi Görüntüle

''KARANLIK ZİHNİYETİN HORTLMASINA İZİN VERMYECEĞİZ''

Cumhurbaşkanı mesajınında devamında ''Ülkemizde bir daha hiç kimsenin 28 Şubat’ın karanlık zihniyetini hortlatmasına izin vermeyeceğiz.'' ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading