Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kabine toplantısı için tarih verdi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kabine toplantısı için tarih verdi!

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 28'inci yasama dönemi, 2 Haziran Cuma günü başladı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yönettiği ilk oturumda 28. Dönem milletvekilleri yemin etti. 13. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise bugün TBMM'de yeminini etti. Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanlığı Göreve Başlama Töreni'nde yeni kabine toplantısının da ne zaman yapılacağını söyledi. Erdoğan, "Türkiye Yüzyılı başlamış, şahlanış döneminin kapıları aralanmıştır. Yeni kabinemizle birlikte Türkiye Yüzyılı'nı nakış nakış izlemeye devam edeceğiz. Salı günü ilk kabine toplantımızı yapacağız. " dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:59

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de yemin etti ve Türkiye Yüzyılı resmen başlamış oldu. Meclis'te yemin eden Erdoğan, Misak-ı Milli Külliyesi'nde Anıtkabir özel defterini imzaladı. Anıtkabir'de özel defteri imzalayan Erdoğan, Beştepe'ye geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Göreve Başlama Töreni’ne katıldı. Erdoğan burada yaptığı konuşmasında siyasi gündemde en çok merak edilen 'Yeni kabine toplantısı ne zaman olacak?' sorusunu da yanıtladı. 

Köpek savunucusundan itiraf: Dernekler, hayvanlar üzerinden para kazanıyor! Köpek savunucusundan itiraf: Dernekler, hayvanlar üzerinden para kazanıyor! Haberi Görüntüle

''İNSAN EN BÜYÜK KALEMİN ÇİZDİĞİ NAKIŞTIR''

Erdoğan,  Cumhurbaşkanlığı Göreve Başlama Töreni'nde yaptığı konuşmasında şu açıklamalarda bulundu; "Yunus Emre gibi 'Yaradılanı severin Yaradandan ötürü' dedik. Ahmedi Hani gibi 'İnsan en büyük kalemin çizdiği nakıştır' dedik. Bugün de aynı idealleri aynı ilkeleri savunuyoruz. Bugün de aynı idealleri aynı ilkeleri savunuyoruz. Bugün de sevgi diliyle sesleniyoruz. Öfkeyi, husumeti öne çıkaran değil, muhabbet, hoşgörü, kardeşliği ve kıcaklaşmayı öne çıkaran bir anlayışla hareket ediyoruz. Bu samimi çağrımızın tüm farklılıklarıyla 85 milyonun tamamında karşılık bulacağına yürekten iananıyorum."

Bakan Yerlikaya duyurdu: EGM'de 2024 yılı Genel Atamaları yapıldı Bakan Yerlikaya duyurdu: EGM'de 2024 yılı Genel Atamaları yapıldı Haberi Görüntüle

"SALI GÜNÜ İLK KABİNE TOPLATIMIZI YAPACAĞIZ"

Millet olarak bu güçlü birlikteliği yeniden tesis edilmesi gerektiğinin altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Seçim dönemi 28 Mayıs gecesi itibariyle sona erdi. Milli irade sandıkta 2 kez tecelli etmiş millet kesin kararını vermiştir Türkiye sonuçların açıklanmasıyla artık yeni bir yola girmiştir. Türkiye Yüzyılı başlamış, şahlanış döneminin kapıları aralanmıştır. Yeni kabinemizle birlikte Türkiye Yüzyılı'nı nakış nakış izlemeye devam edeceğiz. Salı günü ilk kabine toplantımızı yapacağız. Seçim gündemine takılığp kalmak Türkiye'ye patinaj yaptırmaktır." dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading