Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı vermişti! Ordu'da yıkılan 3 gökdelenin alanı vatandaşın hizmetine sunuldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı vermişti! Ordu'da yıkılan 3 gökdelenin alanı vatandaşın hizmetine sunuldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yıkılması için talimat verilen Ordu sahil yolundaki gökdelenlerin alanı şimdi vatandaşların hizmetine açıldı. Gökdelenlerin yıkılmasıyla alana yürüyüş yolu, oturma grupları ve çay bahçesi yapıldı.

Gündem

23.01.2024, 20:39

2018 yılında Ordu Büükşehir Belediyesi tarafından konsorsiyum şirketine 17’şer katlı, 280 daireli 3 bina için ruhsat verildi. Aynı yıl otelin inşaatına başlanırken belediyede yönetimin değişmesi üzerin yeni Belediye Başkanı ve eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Mehmet Hilmi Güler, binaların kentin siluetini bozduğu ve hukuksuz yapıldığı gerekçesiyle yıkımı için konuyu Belediye Meclisi’ne taşıdı.

Burada alınan karar göre binalar mühürlendi. Ve binaların yıkımı için mahkemeye başvuruldu.

İstanbul'da korkutan yangın! Binanın çatısını saran alevler trafoyu patlattı İstanbul'da korkutan yangın! Binanın çatısını saran alevler trafoyu patlattı Haberi Görüntüle

CUMURBAŞKANI ERDOĞAN'IN TALİMATIYLA BİNA YIKILDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan da partisindeki bazı milletvekilleri ile bir araya geldiği toplantıda, “Belediye Başkanı Hilmi Güler'e kaç kez söyledim, nasıl yıkmazsınız?" diyerek binaların yıkılması yönünde talimat verdi.

Yeşil ve mavinin arasında deniz kıyısında yükselen ve 12’nci kata kadar ulaşılan inşaat için mahkeme yıkım kararı verildi.

Birlikte doğdular birlikte öldüler! 15 Temmuz'da şehit olan ikiz polislerin babası konuştu: Evlatsız yaşarız vatansız yaşayamayız! Birlikte doğdular birlikte öldüler! 15 Temmuz'da şehit olan ikiz polislerin... Haberi Görüntüle

8 AYLIK ÇALIŞMA SONUCU BİAN YIKILIP ALAN HALKA AÇILDI

2020 yılında başlanıp, 8 aylık çalışmayla yıkımı tamamlanan binaların bulunduğu alanın yeniden halka açılması için Büyükşehir Belediyesi, geçen yıl alanda çalışma başlattı.

Yaklaşık 14 bin metrekare alan üzerinde uygulanan proje kapsamında yürüyüş yolu, çocuk parkı, oturma grupları, seyir terası, çay bahçesi, otopark, sergi salonu, eğitim ve toplantı odaları inşa edildi. Ağaçlandırma çalışmalarının da uygulandığı alandaki çalışmalar tamamlandı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, yasaya uygun olmayan gökdelenlerin yıkılarak, alanın halkın kullanımına açıldığını söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading