Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Size Batı aferin desin bize Ahmed Mehmet evet diyecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Size Batı aferin desin bize Ahmed Mehmet evet diyecek

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Erdoğan Aydın'ın Nazilli ilçesinde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Altılı Masa'ya tepki göstererek, "Masanın altında birbirlerinin ayaklarını tekmeliyorlar. Size Batı aferin desin. Bize Ahmet, Mehmet, Ayşe'm evet diyecek'' dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:24

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Erdoğan Aydın'ın Nazilli ilçesinde önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

Geldiğimiz andan itibaren yol boyu o coşkulu kalabalıklar bizi de farklı bir heyecana boğdu. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Nazilli bizi iyi tanır. Eğitimde şehrimize kazandırdığımız dersliklerle, gençlik ve sporda yaptığımız 4 yeni bina ile tanır. İnşa ettiğimiz yarı olimpik yüzme havuzu ile tenis kortu ile tanır.

Islah ettiğimiz 13 dere ile bizi tanır. Bitkisel üretim, hayvancılık ve afet zararı kapsamında 50 milyon liralık kırsal kalkındırma destekleri ile hayata geçirdiğimiz 61 proje ile bizi tanır. Getirdiğimiz doğalgaz ile bizi tanır.

Seçim sonrası yeni yol haritası hazır! Erdoğan'dan kurmaylarıyla birlikte seçim analizi: Bayrak değişimi olabilir! Seçim sonrası yeni yol haritası hazır! Erdoğan'dan kurmaylarıyla birlikte seçim... Haberi Görüntüle

MASANINN ALTINDAN BİRBİRLERİNİN AYAKLARINI TEKMELİYORLAR

Nazilli'ye yakında Teknopark kuracağız.

Size Batı aferin desin. Bize Ahmet, Mehmet, Ayşe'm evet diyecek. 14 Mayıs'ta Bay Bay Kemal ve arkadaşlarına bay bay diyor musunuz? Masanın altında birbirlerinin ayaklarını tekmeliyorlar.

Mitingden objektife yansıyanlar;

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading