Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan saklayın demişti! Bakan Uraloğlu açılış koleksiyonunu duyurdu: Bende makas çok!

Cumhurbaşkanı Erdoğan saklayın demişti! Bakan Uraloğlu açılış koleksiyonunu duyurdu: Bende makas çok!

Trabzon'da bir dizi açılışta bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu kritik açıklamalarda bulundu. "Cumhurbaşkanı'mız bize, 'Açılışlardaki makaslarınızı saklayın' demişti" diyen Uraloğlu, "Bu makasla koleksiyonumdaki makas sayısı 130'u geçti. Bu makası da koleksiyonuma ekleyeceğim. Kendi ilçemden, köyümden olması önemli." dedi.

Gündem

10.04.2024, 13:57

Düzköy ilçesindeki Lütfü Ofluoğlu Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Çok Amaçlı Salonu'nun açılışında konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, seçmenin tercihinin kendileri için kıymetli olduğunu söyledi.

Son dakika: Kıbrıs tezkeresi Meclis'ten geçti Son dakika: Kıbrıs tezkeresi Meclis'ten geçti Haberi Görüntüle

"BENDE MAKAS ÇOK"

Sözlerine devam eden Uraloğlu, çok sayıda açılışa katıldığını söyleyerek, ""Bende makas çok, biliyorsunuz Sayın Cumhurbaşkanı'mız bize, 'Açılışlardaki makaslarınızı saklayın' demişti. Bu makasla koleksiyonumdaki makas sayısı 130'u geçti. Bu makası da koleksiyonuma ekleyeceğim. Kendi ilçemden, köyümden olması önemli." şeklinde konuştu.

İspanya-İngiltere maçı bu akşam mı? EURO 2024 finali ne zaman, saat kaçta? İspanya-İngiltere maçı bu akşam mı? EURO 2024 finali ne zaman,... Haberi Görüntüle

URALOĞLU'NDAN ESNAF ZİYARETİ

Uraloğlu, açılış törenin ardından esnafı ziyaret ederek taleplerini dinledi. Ayrıca Uraloğlu, Gürgendağ, Çayırbağı Ortamahalle, Zelaha, Yusuflu, Alazlı, Taşocağı ve Gökçeler mahallerinde de vatandaşlardan seçimlerde destek istedi.

Müvekkilinin torbacısı çıktı! Cezaevine uyuturucu sokmaya çalışan Avukat hakkında skandal karar! Müvekkilinin torbacısı çıktı! Cezaevine uyuturucu sokmaya çalışan Avukat hakkında skandal... Haberi Görüntüle

"SİZİN TERCİHLERİNİZ BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE"

"14 ve 28 Mayıs'ta milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerimiz oldu. Sizler de oylarınızla hem kişi hem siyasi tercihlerinizi ortaya koydunuz." diyerek sözlerine devam eden Uraloğlu, "Sizin tercihleriniz bizim başımızın, gözümüzün üstünedir. Her ne tercihte bulunmuşsanız o bizim için kıymetlidir." şeklinde konuştu.

2024 YKS tercihleri ne zaman başlayacak? YKS yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanır? 2024 YKS tercihleri ne zaman başlayacak? YKS yerleştirme sonuçları ne... Haberi Görüntüle

"NİHAİ KARAR SİZİN OLACAK"

Yerel seçimlere az zaman kaldığını dile getiren Uraloğlu, "Bu mahalli seçimde size en iyi hizmet edebileceğini düşündüğümüz arkadaşlara, uzun istişareler sonunda karar verdik. Son kararı da Cumhurbaşkanı'mız verdi. O aday kararıdır, nihai karar sizin kararınız olacak. " ifadelerini kullandı.

Mevduat faiz oranları yükseldi mi? 2024 Ağustos banka mevduat faizleri kaç oldu? Mevduat faiz oranları yükseldi mi? 2024 Ağustos banka mevduat faizleri... Haberi Görüntüle

SANDIKLARI PATLATMAYA HAZIR MIYIZ?

Burası benim baba ocağım, kendi evimdir. O zaman en güçlü desteği sizlerden istiyorum." diyen Uraloğlu, "Sizin tercihiniz, onayınız bizim için kıymetli. Gerek Düzköy'de gerekse büyükşehirde sizin onayınız gerçekten bizim için kıymetli. Ben seçim akşamı Doğankaya'dan ne çıktı bakacağım, hep beraber bakacağız. Burada Allah'ın izniyle bu sefer en güçlü bir şekilde sandığı patlamaya hazır mıyız? Doğankaya kararını verdi, hayırlı, mübarek olsun. Biz de inşallah sizi mahcup etmeyeceğiz." şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading