Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Füze sistemlerine sahip olmak beka meselesidir

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Füze sistemlerine sahip olmak beka meselesidir

Partisinin Sakarya Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Barış istiyorsak güçlü bir orduya sahip olmalıyız. KAAN savaş uçağına, TCG Anadolu gemisine, AKINCI'ya, KIZILELMA'ya, Altay tankına, çeşit çeşit füze sistemlerine sahip olmak bizim için beka meselesidir.'' dedi. Teröristan senaryosunu yırtıp attıklarını belirten Erdoğan, ''Güney sınırımız boyunca bir teröristan kurmaya teşebbüs ettiler, sınır ötesi operasyonlarla bu senaryoyu yırtıp attık. Nerede bir terörist varsa başlarını eziyoruz'' ifadelerini kullandı. ''Ülkenin ikinci büyü partisi, işi gücü bırakmış kendi içinde saç saça kavga ediyor.'' diyen Erdoğan, ''Cumhurbaşkanı adayı diye çıkardıkları genel başkanlarını çiğneyip geçtiler. Muhalefet öyle bir halde ki dünya yansa umurlarında değil.'' sözleriyle muhalefete yüklendi.

Gündem

08.03.2024, 19:47

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Sakarya Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka seslendi.

Erdoğan, ''Barış istiyorsak güçlü bir orduya sahip olmalıyız. KAAN savaş uçağına, TCG Anadolu gemisine, AKINCI'ya, KIZILELMA'ya, Altay tankına, çeşit çeşit füze sistemlerine sahip olmak bizim için beka meselesidir.'' dedi.

Teröristan senaryosunu yırtıp attıklarını belirten Erdoğan, ''Güney sınırımız boyunca bir teröristan kurmaya teşebbüs ettiler, sınır ötesi operasyonlarla bu senaryoyu yırtıp attık. Nerede bir terörist varsa başlarını eziyoruz'' ifadelerini kullandı.

''Ülkenin ikinci büyü partisi, işi gücü bırakmış kendi içinde saç saça kavga ediyor.'' diyen Erdoğan, ''Cumhurbaşkanı adayı diye çıkardıkları genel başkanlarını çiğneyip geçtiler. Muhalefet öyle bir halde ki dünya yansa umurlarında değil.'' sözleriyle muhalefete yüklendi.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde;

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika ekonomi mesajı: Fiyat balonu sönüyor Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika ekonomi mesajı: Fiyat balonu sönüyor Haberi Görüntüle

''MEYDANDA 60 BİN KİŞİ VAR''

Bu gece idrak edeceğimiz berat kandilinizi tebrik ediyorum.

Mayıs ayında yapılan seçimler dönüm noktasıydı. Türkiye'nin demokrasi müğcadelesinde daima örnek gösterilecektir. Millet olarak bugün geriye doğru baktığımızda nasıl badire atlattığımızı iyi anlıyoruz. Karşımızdaki ittifakın bugünkü durumunu gördükçe Türkiye'nin ve Türk milletinin verilmiş sadakası varmış diyoruz. Cumhur İttifakı'nın örnek dayanışmasını sergileyen Sakarya inşallah 31 Mart'ta da yanımızda yer alacaktır. Resmi rakamlara göre şu anda meydanda 60 bin kişi var. Sakarya Türkiye'nin yükselen yıldızıdır. 15 Temmuz'da dimdik ayakta durarak hainlere geçit vermedi.

Ali Bahar kimdir? Ali Bahar öldü mü? Ali Bahar kimdir? Ali Bahar öldü mü? Haberi Görüntüle

''TÜRKİYE, BULUNDUĞU COĞRAFYANIN  KALBİ''

21 yıldır ülkenin kalkınması ve gelişmesi için verdiğimiz mücadele ile farkımızı gösterdik. Şimdi de ülkemizi Türkiye Yüzyılı belediyeciliği ile en güçlü seviyeye çıkarmak istiyoruz. Türkiye bulunduğu coğrafyanın kalbidir. Bu toprakları müdafaa için mücadele ediyoruz.

24 Temmuz mazota indirim mi yapılacak? Bu gece motorine indirim gelecek mi? 24 Temmuz mazota indirim mi yapılacak? Bu gece motorine indirim... Haberi Görüntüle

''SAÇ SAÇA BAŞ BAŞA KAVGA EDİYORLAR''

Ülkenin ikinci büyü partisi, işi gücü bırakmış kendi içinde saç saça kavga ediyor. Cumhurbaşkanı adayı diye çıkardıkları genel başkanlarını çiğneyip geçtiler. Muhalefet öyle bir halde ki dünya yansa umurlarında değil. Cumhurbaşkanı yardımcısı diye şehir şehir dolaştırdıkları isimlerin yarın ne olacakları belli değil. Kendi çıkarlarından kendi şahsi kariyerlerinden başka hiçbir şeyli gözleri görmüyor. Bunlar tek parti döneminden beri hep böyleydiler.

Kaçacak yer yok! MSB duyurdu: 17 terörist öldürüldü Kaçacak yer yok! MSB duyurdu: 17 terörist öldürüldü Haberi Görüntüle

''TERÖRİSTAN SENARYOSUNU YIRTIP ATTIK''

Güney sınırımız boyunca bir teröristan kurmaya teşebbüs ettiler, sınır ötesi operasyonlarla bu senaryoyu yırtıp attık. Nerede bir terörist varsa başlarını eziyoruz. Bölücü terör örgütüne karşı mücadele yürütüyoruz. Aralarında kim olduğuna bakmadan mücadeleyi devam ettireceğiz.

Yanıp kavrulacağız: Çöl sıcaklıkları geliyor! Bu iller 40 dereceyi görecek! Yanıp kavrulacağız: Çöl sıcaklıkları geliyor! Bu iller 40 dereceyi görecek! Haberi Görüntüle

''GÜÇLÜ OLMAK MECBURİYET''

İHA'larımızla SİHA'larımızla AKINCI'larımızla bunları yok ettik. Son olarak KAAN'ımızı çıkardık. KAAN ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştirdi ve gökyüzüyle buluştu. Barış istiyorsak güçlü bir orduya sahip olmak zorundayız. Tabanca almamıza bile engel oldular. KAAN savaş uçağına, Anadolu Gemisi'ne AKINCI'ya KIZILELMA'ya Altay Tankı'na çeşit çeşit sistemlere sahip olmak bizim için beka meselesidir. 185 ülkeye savunma ürünü ihraç ettik. Savunma yatırımlarımızın karşılığını almaya başladık. Türkiye bugün bölgesel ve küresel bir güç hedefine sahipse son 21 yılda ülkemize kazandırdığımız eser ve hizmet altyapısı sayesindedir. Ülkemizin her karış toprağı yatırımlardan istifade ediyor.

İhmalkarlık ölüm getirmişti! İzmir'de iki kişinin öldüğü elektrik faciasında yeni gelişme! İhmalkarlık ölüm getirmişti! İzmir'de iki kişinin öldüğü elektrik faciasında yeni... Haberi Görüntüle

''BATI, İNSANLIK SIÇLARINI SEYREDİYOR''

Gazze'de 7 Ekim'den bu yana 30 bin masum Filistinli şehit edildi, 70 binden fazka sivil yaralandı. Ne Batı ne de BM, İsrail vahşetini engelleyecek çaba gösterdi. İnsanlık sıçlarını seyrediyorlar. BM Güvenlik Konseyi, İsrail'e acil ateşkes çağrısı bile yapmıyor, yapamıyor.

Demet Sağıroğlu, Amerika'dan yazdığı mesajla milyonlara rezil oldu: Kuzu ve dana etini afiyetle yiyor! Demet Sağıroğlu, Amerika'dan yazdığı mesajla milyonlara rezil oldu: Kuzu ve... Haberi Görüntüle

"ENGEL OLDULAR"

Savunma sanayiinde sürekli yükselttiğimiz hedeflerimiz doğrultusunda azim ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Müttefik dediğimiz ülkeler ihtiyacımız olan silahları vermedi, tabanca almamıza dahi engel oldular.

Paris 2024 Olimpiyatları ne zaman? Olimpiyatlarda kaç Türk sporcu var? Paris 2024 Olimpiyatları ne zaman? Olimpiyatlarda kaç Türk sporcu var? Haberi Görüntüle

''SAKARYA'YA 183 MİLYAR LİRALIK YATIRIM YAPTIK''

Sakarya’ya 183 milyar liralık yatırım yaptık. 88 spor tesisi inşa ettik. 4.5 milyar tutarında ihtiyaç sahiplerine kaynak aktardık. 23 hastanenin olduğu 59 sağlık tesisini açtık. Sakarya'yı hızlı tren ile kavuşturduk. 2 baraj, 4 gölet, 4 hidroelektrik santral inşa ettik.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading