Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Roman vatandaşlara seslendi: Kibirli tiplere en güzel cevap olacak

Seçim çalışmalarına devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Roman vatandaşlara hitap etti. Errdoğan, "Roman kardeşlerim kendilerini vatandaş yerine koymayanlara sandıklarda en güzel cevabı verecek. Gerek Edirne gerek Tekirdağ gerekse Kırklareli'nde böyle bir patlamanın olması o kibirli tiplere en güzel cevap olacaktır" dedi.

Gündem

25.04.2024, 07:13

Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek üzere yarın sandığa gidiyor. Yerel seçimlerde, 61 milyondan fazla seçmen yaklaşık 208 bin sandıkta oy kullanacak.

Seçim çalışmalarının başladığı günden bu yana il il gezen ve seçmene seslenerek sandık mesajları veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu kez Roman vatandaşlara hitap etti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Tekirdağ'daki temasları kapsamında Süleymanpaşa Belediyesi Aydoğdu Mahallesi Kadın ve Gençlik Merkezi'ni de ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Cumhurbaşkanı Erdoğan da Bakan Göktaş ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Erdoğan, telefon görüşmesinin ardından toplantıya katılan Roman vatandaşlara hitap etti.

Bakan Yerlikaya net konuştu: Sokaklarda barınamayacaklar! Mahzen-33 operasyonu: Çok sayıda gözaltı! Bakan Yerlikaya net konuştu: Sokaklarda barınamayacaklar! Mahzen-33 operasyonu: Çok sayıda... Haberi Görüntüle

''ROMAN KARDEŞLERİM SANDIKLARI PATLATACAK''

Sözlerinin başında Roman vatandaşları selamlayan Erdoğan, "Roman kardeşlerimizin ne kadar kararlı durduklarının haberlerini bu süreç içinde aldım. Pazar günü sandıklara gideceğiz, inanıyorum ki Roman kardeşlerim sandıkları patlatacak." diye konuştu.

Hazine ve Maliye Bakanlığından, Bakan Şimşek'in ABD'deki sözlerine ilişkin iddialara ilişkin açıklama! Hazine ve Maliye Bakanlığından, Bakan Şimşek'in ABD'deki sözlerine ilişkin iddialara... Haberi Görüntüle

''KİBİRLİ TİPLERE EN GÜZEL CEVAP OLACAK''

Salondakilerin "Evelallah" karşılığını vermesi üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Roman kardeşlerim kendilerini vatandaş yerine koymayanlara sandıklarda en güzel cevabı verecek. Gerek Edirne gerek Tekirdağ gerekse Kırklareli'nde böyle bir patlamanın olması o kibirli tiplere en güzel cevap olacaktır." dedi.

İsrail - İran missilleme sonucu borsa İstanbul'da son durum ne 15 Nisan Pazartesi? BIST 100 düştü mü, ne oldu? İsrail - İran missilleme sonucu borsa İstanbul'da son durum ne... Haberi Görüntüle

''HİÇ ŞÜPHENİZ OLMASIN''

"Bu seçimde bunu yapmaya var mıyız?" diye soran Cumhurbaşkanı Erdoğan, salondaki Roman vatandaşlardan "Hiç şüpheniz olmasın" yanıtını almasının ardından "Öyleyse kararlıyız, hazırız." karşılığını verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading