Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan'ın yeni Başbakanı Şahbaz Şerif ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan'ın yeni Başbakanı Şahbaz Şerif ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan'da bugün mecliste yapılan oylamada ülkenin 23. Başbakanı seçilen Şahbaz Şerif'i arayarak tebrik etti.

Gündem

22.02.2024, 02:55

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni Başbakan Şahbaz Şerif'i arayarak tebriklerini iletti. Erdoğan, "Eminim sizin liderliğinizde Pakistan-Türkiye'nin kardeşlik bağları güçlenecektir" ifadelerini kullandı.

Bakanlıktan İzmir'de hayatını kaybeden doktora ilişkin açıklama: Soruşturma başlatıldı Bakanlıktan İzmir'de hayatını kaybeden doktora ilişkin açıklama: Soruşturma başlatıldı Haberi Görüntüle

ERDOĞAN'DAN DESTEK MESAJI

Seçim sonuçlarının dost ve kardeş Pakistan halkı için hayırlı olması temennisinde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin köklü tarih, dostluk ve kardeşlik bağlarıyla bağlı bulunduğu Pakistan'daki gelişmeleri yakından takip ettiklerini, Pakistan halkının karşı karşıya kaldığı tüm zorluk ve engellere rağmen demokrasiden ve hukukun üstünlüğünden vazgeçmediğini bir kez daha gösterdiğini dile getirdi.

Erdoğan, Türkiye olarak Pakistan'a ellerinden gelen her türlü desteği bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da vereceklerini vurguladı.

Emeklilik yaşı 65 mi olacak? Erkekler 65 yaşında mı emekli olacak? Emeklilik yaşı 65 mi olacak? Erkekler 65 yaşında mı emekli... Haberi Görüntüle

ŞERİF DE İKİ ÜLKE ARASINDAKİ HEDEFİNİ AÇIKLADI VE TEŞEKKÜR ETTİ

Şahbaz Şerif de başbakan olarak görev yaptığı süre boyunca her iki ülkeyi daha da yakınlaştırmayı hedeflediğini söyledi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading