Yandex Metrica
Reklam Görseli

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Kur'an'ın rehberliğine her zamankinden çok ihtiyaç duyuyoruz'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Kur'an'ın rehberliğine her zamankinden çok ihtiyaç duyuyoruz'

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması Büyük Finali'nde açıklamalarda bulundu. "Erdoğan, Müslümanlar olarak bugün Kur'an'ın rehberliğine her zamankinden çok ihtiyaç duyduğumuz günlerden geçiyoruz. Bugün Suriye'yi, Yemen'i, Libya'yı, Filistin'i kana bulayan çatışmaların, zulümlerin gerisinde sömürü düzenini devam ettirme planları vardır." dedi.

Gündem

20.04.2024, 20:27

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması Büyük Finali'nde açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

Tüm kardeşlerimi, tüm hafızlarımızı yürekten tebrik ediyorum. Jürideki kıymetli hocalarımıza da emekleri ve gayretleri için teşekkürlerimi ifade ediyorum. En güzel biçimde yaratılan insana da sözlerin en güzel hakkını vererek okumak yakışır. Bu güzel buluşmaya vesile olan Diyanet İşleri Başkanlığı'mızın ve TRT'mizin kıymetli yöneticilerine teşekkürlerimi iletiyorum. Zulme rıza göstermemeyi, başı dik, hür, onurlu, güçlü millet olmayı böyle başardık.

Fişlerinizi kontrol edin! Kafe ve restoranlarda KDV denetimi başladı Fişlerinizi kontrol edin! Kafe ve restoranlarda KDV denetimi başladı Haberi Görüntüle

"KUR'AN'IN REHBERLİĞİNE DAHA FAZLA İHTİYACIMIZ VAR"

Müslümanlar olarak bugün Kur'an'ın rehberliğine her zamankinden çok ihtiyaç duyduğumuz günlerden geçiyoruz. Bugün Suriye'yi, Yemen'i, Libya'yı, Filistin'i kana bulayan çatışmaların, zulümlerin gerisinde sömürü düzenini devam ettirme planları vardır. Kimi zaman demokrasi getirme, kimi zaman ülkeyi kalkındırma, kimi zaman barışı ve istikrarı sağlama her defasında farklı maskenin altında gizlenerek oynanan oyunun gayesi zenginliklerin talan edilmesidir.

DEM Partili belediyelerden yeni bir skandal: Türk Bayrağı'nı ve Erdoğan'ın fotoğrafını kaldırdılar DEM Partili belediyelerden yeni bir skandal: Türk Bayrağı'nı ve Erdoğan'ın... Haberi Görüntüle

"KENDİMİZİ DÜZELTMEDEN DÜNYAYI DÜZELTEMEYİZ"

İslam ve insanlık düşmanlarının tüm bu krizlerdeki paylarını sorgularken, kendi hatalarımızı, kendi kusurlarımızı da açık yüreklilikle kabul edeceğiz. Bir tarafta insanlar refah ve bolluk içinde yaşarken, hemen öte tarafta milyonların açlık ve kıtlığın pençesinde kıvranmasının hiçbir makul izahı olamaz. Nefsimizi ve kendimizi düzeltmeden, çevremizin yani dış dünyanın düzelmeyeceğinin hepimiz çok iyi farkındayız. Küresel, emperyalist güçlerin İslam dünyası üzerinde oynadığı oyunların yaşadığımız bu sıkıntılarda önemli payı vardır.

ALES puanı geçerlilik süresi kaç yıl? ALES'in geçerlilik süresi ne kadar? ALES puanı geçerlilik süresi kaç yıl? ALES'in geçerlilik süresi ne... Haberi Görüntüle

"GAZZE 180 GÜNDÜR ZULME VE SOYKIRIMA MARUZ KALIYOR"

Komşumuz Suriye 13 yıldır kaos ve kargaşadan bir türlü çıkamadı. Libya'da Yemen'de hala huzur ortamı tesis edilemedi. Filistin'deki işgal zulüm ve katliam politikaları ise 3 çeyrek asırdır artarak devam ediyor. Gazzeli kardeşlerimiz 180 gündür maruz bırakıldıkları zulmü ve soykırımı anlatmaya kelimeler kıfayetsiz kalıyor.

 

Habere Tepki Ver

4

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Loading