Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar'a gitti! Gazze'de kalıcı ateşkes arayışı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar'a gitti! Gazze'de kalıcı ateşkes arayışı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni haftada 2 önemli ziyaret gerçekleştirecek. Gazze diplomasisine devam Erdoğan, bugün Katar'a gitti. Erdoğan daha sonra da Yunanistan'a ziyaret gerçekleştirecek. Erdoğan, gittiği ülkelerde ikili ilişkilerin yanı sıra Gazze'de kalıcı ateşkes için dünyaya seslenecek.

Gündem

18.05.2024, 07:21

Yoğun diplomasi trafiğine devam eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni durağı önce Katar sonra Yunanistan olacak. Erdoğan, gittiği ülkelerde ikili ilişkilerin yanı sıra Gazze'de kalıcı ateşkes için dünyaya seslenecek.

Bakan Uraloğlu'ndan Microsoft krizine ilişkin açıklama: Sistem ne zaman normale dönecek? Bakan Uraloğlu'ndan Microsoft krizine ilişkin açıklama: Sistem ne zaman normale... Haberi Görüntüle

GAZZE'DE KALICI ATEŞKES ARAYIŞI

Bugün öğle saatlerinde Doha'ya giden Erdoğan, Katar emiri Al Sani ile bir araya gelecek. Erdoğan'ın temaslarında ana gündem maddesi, eşi benzeri görülmemiş soykırıma imza atan ve 16 bine yakın masum Filistinliyi katleden İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları ve kalıcı ateşkes çabaları olacak. Görüşmelerde, kalıcı ateşkes zemininin oluşturulması için atılması gereken adımlar masaya yatırılacak.

Unutmadık unutmayacağız! Süs havuzunda abdest alan Saraçhane kahramanları: Kurşunların üzerine böyle yürümüşlerdi... Unutmadık unutmayacağız! Süs havuzunda abdest alan Saraçhane kahramanları: Kurşunların üzerine... Haberi Görüntüle

İKİLİ İLİŞKİLER ELE ALINACAK

Erdoğan’ın, Katar Emiri Al Sani ile görüşmesinde İsrail-Filistin çatışmalarının yanı sıra ikili ve bölgesel ilişkilerin de gündeme gelmesi bekleniyor. İki liderin; ekonomik ilişkiler, yatırımlar, ticari ilişkiler ve savunma sanayinde işbirlikleri gibi alanlardaki gelişmelerin değerlendirmesi de öngörülüyor.

AK Parti'de ikinci değişim rüzgarı esecek! Kabinede yeni değişim için gözler o tarihe çevrildi! AK Parti'de ikinci değişim rüzgarı esecek! Kabinede yeni değişim için... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN PERŞEMBE GÜNÜ ATİNA'YA GİDECEK

Katar'daki temaslarının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7 Aralık Perşembe günü ise, Yunanistan'ın başkenti Atina'ya gidecek. Yunan başkentinde önceki ziyaretlere kıyasla daha olumlu bir atmosfer olduğu belirtilirken, iki ülke arasında bir dizi işbirliği anlaşması imzalanması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading