Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan "İyi ki Varsın Eren" filminin galasına katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan "İyi ki Varsın Eren" filminin galasına katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İyi ki Varsın Eren" filminin galasına katıldı. Filmi Şehit Eren Bülbül'ün annesi Ayşe Bülbül ile birlikte izledi.

Gündem

23.01.2024, 18:33

Trabzon'un Maçka ilçesinde terör örgütü PKK'lı teröristlerce şehit edilen Eren Bülbül ve Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in hayatlarının konu alan TRT Ortak Yapımı “Kesişme; İyi ki Varsın Eren” filminin galası bu akşam gerçekleştirildi.

'Kesişme: İyi ki varsın Eren' filminin galası, Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlendi.

Galaya, katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, filmi Eren Bülbül'ün annesi Ayşe Bülbül ile beraber izledi.

Film gösterimi sırasında salonda duygu dolu anlar yaşandı.

Seçil Erzan hakkında yeni iddianame! İki kişinin ismini verdi: O adam büyük tefeci Seçil Erzan hakkında yeni iddianame! İki kişinin ismini verdi: O... Haberi Görüntüle

FİLM 1 OCAK'TA VİZYONA GİRECEK

“Kesişme; İyi ki Varsın Eren” filmi, Eren Bülbül’ün doğum günü olan 1 Ocak tarihinde vizyona girecek. Yapımcılığını Mustafa Uslu, yönetmenliğini Özer Feyzioğlu’nun üstlendiği, İsmail Hacıoğlu, Rahman Beşel, Alayça Öztürk, Mutlunur Lafçı ve Emir Çiçek’in başrolleri paylaştığı filmin müziklerini ise Fahir Atakoğlu yaptı.

Senaryosunu Mert Dikmen, Alper Uyar ve Özer Feyzioğlu’nun kaleme aldığı filmde, iki şehidin hayat hikayesi, ülkemizde yaşanan terör gerçeği, Anadolu, Karadeniz’deki çetin hayat koşullarıyla amansızca mücadele eden çalışkan, fedakâr, sevgi yüklü insanların yaşamlarından kesitlerle beyaz perdeye yansıtılacak.

Şehitlerin anısına çekilen “Kesişme; İyi ki Varsın Eren” filmi, gerçek yaşam öykülerinden uyarlanan, izleyicinin içine işleyen senaryosu, duygu yüklü sahneleri, muhteşem oyuncu kadrosu ve Anadolu’nun büyüleyici güzelliklerini sergileyen görüntüleriyle Türk sinema tarihinde önemli bir eser olarak yerini almaya hazırlanıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading