Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan, genç kızı böyle teselli etti: Ağlama yahu bizi de ağlatacaksın

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması, Erzurumluların sevgi gösterileriyle sık sık kesilirken ön sıralardaki genç bir kız göz yaşı döktü. Cumhurbaşkanı Erdoğan bunun üzerine, "Ağlama yahu. Bizi de ağlatacaksın" dedi.

Gündem

17.03.2024, 10:47

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kalırken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın miting mesaisi hız kesmeden devam ediyor.

Her gün il il gezen ve iftar programlarına katılan Erdoğan'ın bugünkü durağı Erzurum oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Erzurum Miting Etkinlik ve Gösteri Alanı'ndaki mitinginde 40 bin kişilik coşkulu kalabalığa seslendi.

Öncelikle 14-28 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı'na milletvekilliğinde yüzde 67, cumhurbaşkanlığında yüzde 74 oy oranı ile verdiğiniz destek için her birinize şükranlarımı sunuyorum. Cumhur İttifakı'nın en verimli netice aldığı şehirlerimizin başında Erzurum geliyor.

200 metre derinlikteki Asos bölgesine hava harekatı: Çok sayıda terörist öldürüldü 200 metre derinlikteki Asos bölgesine hava harekatı: Çok sayıda terörist... Haberi Görüntüle

MEYDANDA 40 BİN KİŞİ VAR

Dadaş farkını gösterdi, son eçimde mesajını verdi. Bu mesajın içinde ülkenin ve milletin hayrına ne varsa o var. Cumhur İttifakı'nın en verimli sonuç aldığı illerin başında Erzurum geliyor. Bu mesajda gözünü milletin birliğine dikenlere meydan okuma var. Dadaş farkını gösterdi, Erzurum güçlü mesaj verdi. Alanda şu an 40 bin kişi var.

Yurt genelinde sağanak alarmı verildi! Meteoroloji yeni hafta için o illeri peş peşe uyardı! 14 Nisan Pazar 2024 il il hava durumu Yurt genelinde sağanak alarmı verildi! Meteoroloji yeni hafta için o... Haberi Görüntüle

''AĞLAMA YAHU BİZİ DE AĞLATACAKSIN"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması, Erzurumluların sevgi gösterileriyle sık sık kesilirken ön sıralardaki genç bir kızın ağladığı görüldü. Cumhurbaşkanı Erdoğan bunun üzerine, "Ağlama yahu. Bizi de ağlatacaksın" dedi.

O anlar kameraya yansırken söz konusu görüntüler sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Habere Tepki Ver

5

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading