Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan deprem bölgesine gidiyor! İlk teslimat bugün yapılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan deprem bölgesine gidiyor! İlk teslimat bugün yapılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli çifte felaketin birinci yılında deprem bölgesinde olacak. Erdoğan, ilk ziyaretini bugün Hatay'a yapacak. İlk kura çekim ve anahtar teslim töreni bugün gerçekleştirilecek.

Gündem

09.02.2024, 14:22

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim beyannamenin açıklanmasının ardından mesaisine kaldığı yerden devam ediyor.

Erdoğan ziyaretlerinde, bölgede devam eden çalışmaları inceleyerek, tamamlanan deprem konutlarının teslimini yapması bekleniyor.

Bu kapsamda, bugün Hatay ve Gaziantep'e gidecek Erdoğan, hafta içi sırasıyla Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Adıyaman ve Elazığ illerini ziyaret edecek.

Yıldız Sarayı açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ağustos sonuna kadara ücretsiz ziyaret edilecek Yıldız Sarayı açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ağustos sonuna kadara ücretsiz ziyaret... Haberi Görüntüle

İLK TESLİMAT BUGÜN YAPILACAK

Öte yandan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli çifte felaketin ardından inşa edilen deprem konutlarının son görüntülerini paylaştı. Bakanlık tarafından depremden etkilenen illerde inşa edilen 46 bin konut, şubat ayının ilk günlerinde kurayla hak sahiplerine teslim edilecek. Önümüzdeki iki ay içinde teslim edilen konut sayısı 75 bine ulaşacak.

Kırmızı kategoriye bir çizik daha! MSB görüntüleri paylaştı: Çok sayıda terörist havaya uçuruldu Kırmızı kategoriye bir çizik daha! MSB görüntüleri paylaştı: Çok sayıda... Haberi Görüntüle

DİĞER BÖLGELERE DE GİDİLECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 4 Şubat pazar günü de Gaziantep’te inşa edilen deprem konutlarının teslim törenine katılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, önümüzdeki hafta içi ise Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Adıyaman ve Elazığ’da düzenlenecek anahtar teslim törenlerine katılacak.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading