Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çad'ın FETÖ ile mücadelemize verdiği desteği unutmadık

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çad'ın FETÖ ile mücadelemize verdiği desteği unutmadık

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'da bulunan Çad Devlet Başkanı Mahamat İdris Debi Itno ile gerçekleştirdikleri görüşmenin ardından düzenledikleri ortak basın toplantısında açıklamalar yapıyor.

Gündem

23.01.2024, 22:00

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da bulunan Çad Devlet Başkanı Mahamat İdris Debi Itno ile gerçekleştirdikleri görüşmenin ardından düzenledikleri ortak basın toplantısında açıklamalar yapıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çad ile ticari ve ekonomik ilişkileri geliştirmeyi amaçladıklarını belirtti ve "Hedefimiz ticaret hacmini 200 milyon dolara çıkarmaktır." dedi.

TOGG T8X fiyatı ne kadar? T8X kaç para olur? TOGG T8X ne zaman satışa çıkacak? TOGG T8X fiyatı ne kadar? T8X kaç para olur? TOGG... Haberi Görüntüle

'ÇAD'IN FETÖ İLE MÜCADELEMİZE VERDİĞİ DESTEĞİ UNUTMADIK'

Erdoğan, "Terör örgütleri ve silahlı muhalif gruplarla eş zamanlı mücadele yürüten Çad'la askeri, savunma, güvenlik alanlarındaki iş birliğimizi geliştirmeye hazırız." ifadelerini kullandı.

FETÖ iltisaklı okullarında 2017'de Türkiye Maarif Vakfı'na devredilmesine müteşekkiriz. Çad'ın FETÖ ile mücadelemize verdiği desteği unutmadık.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading