Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Barzani'yi kabul etti: Kalkınma Yolu Projesi ve terörle mücadele konuları ele alındı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Barzani'yi kabul etti: Kalkınma Yolu Projesi ve terörle mücadele konuları ele alındı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu için Türkiye'de bulunan Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Neçirvan Barzani'yi kabul etti.

Gündem

24.04.2024, 13:47

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Antalya Diplomasi Forumu için Türkiye'de bulunan Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Neçirvan Barzani'yi kabulüne ilişkin açıklama yaptı.

Müvekkilinin torbacısı çıktı! Cezaevine uyuturucu sokmaya çalışan Avukat hakkında skandal karar! Müvekkilinin torbacısı çıktı! Cezaevine uyuturucu sokmaya çalışan Avukat hakkında skandal... Haberi Görüntüle

KALKINMA YOLU PROJESİN'E TAM DESTEK

Açıklamada Erdoğan ve Barzani'nin bölgesel ve küresel konular, Kalkınma Yolu Projesi ve terörle mücadele konuları ele alındığı bildirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kalkınma Yolu Projesi'nin Irak ve Türkiye başta olmak üzere bölge ülkeleri için önemli olduğunu, Türkiye'nin projeye tam desteğinin süreceğini ifade ederken terör örgütü PKK/PYD/YPG'ye karşı ortak mücadele anlayışı ile hareket edilmesinin huzur ve istikrar açısından önemini belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading