Yandex Metrica

DOLAR

32.48

%0 expand_less

EURO

34.73

%-0.7 expand_more

ALTIN

2433.10

%-0 expand_less

BIST

9882.54

%1.71 expand_less

BTC ($)

63845.55

%-1.5 expand_more

Cumhurbaşkanı Erdoğan Balkan turuna çıkıyor! İlk durak Bosna Hersek

Cumhurbaşkanı Erdoğan Balkan turuna çıkıyor! İlk durak Bosna Hersek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6-8 Eylül tarihleri arasında Bosna Hersek, Sırbistan ve Hırvatistan'a diplomatik ziyaret düzenleyecek. Erdoğan'ın ziyaretinde Balkanlardaki barış iklimi için Türkiye'nin her zaman hazır olduğu mesajı verilecek.

Gündem

23.01.2024, 19:46

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6-8 Eylül tarihleri arasında Bosna Hersek, Sırbistan ve Hırvatistan'a diplomatik ziyaret gerçekleştirecek. 

Erdoğan'ın Balkanlardaki ilk uğrak noktası Bosna-Hersek olacak. Erdoğan'ın önceki ziyaretlerde olduğu gibi Devlet Başkanlık Konseyi'nin 3 üyesi ile bir araya gelmesi ön görülüyor.

İŞKUR 21 bin TL maaşla çalışacak 125 bin personel alımı yapacak: En az ilkokul mezunu olmak yeterli! İŞKUR 21 bin TL maaşla çalışacak 125 bin personel alımı... Haberi Görüntüle

BARIŞ İÇİN TÜRKİYE KATKISI

Temaslarda, Türkiye'nin Balkanlarda barışın devamı için her türlü katkıyı sağlamaya devam edeceği mesajı verilecek.

Sivas'ta deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde 18 Nisan? Az önce Sivas'ta deprem mi oldu? Sivas'ta deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde 18 Nisan? Az önce... Haberi Görüntüle

ÜLKELERLE İKİLİ ANLAŞMALAR İMZALANACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Balkan turunun bir diğer önemli gündem maddesi de ekonomi olacak. Bölge ülkeleri ile ilişkilerin geliştirilmesi için atılacak adımlar değerlendirilecek.

İkili ve heyetler arası görüşmeler yapılacak. Erdoğan'ın ziyareti sırasında önemli ikili anlaşmaların imzalanması da ön görülüyor.

MSÜ tercihi yapanlar dikkat! MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Yerleştirme sonuçları 2024 MSÜ tercihi yapanlar dikkat! MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?... Haberi Görüntüle

EKONOMİK ADIMLAR ATILACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a üç ülkeyi ziyaretinde kalabalık bir iş insanı heyeti de eşlik edecek. İş konseyi toplantıları gerçekleştirilecek.

Karşılıklı yatırımların ve ticaret hacminin arttırılması için atılacak adımlar görüşülecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading