Yandex Metrica

'CİRİT' füzesi ile tatbikat! Mehmetçik, hedefi 12'den vurdu

'CİRİT' füzesi ile tatbikat! Mehmetçik, hedefi 12'den vurdu

Şanlı Türk ordusunun Kars'ta zorlu hava şartlarında gerçekleştirdiği 'Kış Tatbikatı-2023' tatbikatı devam ediyor. Atış provasında askerler lazer güdümlü ‘CİRİT’ füzesi ile hedefleri 12'den vurdu.

Gündem

23.01.2024, 20:23

Türk Silahlı Kuvvetlerinin 18 Ocak'ta başlattığı Cumhuriyet tarihinin en geniş katılımlı "Kış Tatbikatı-2023" Kars'ta devam ediyor.

Sonunda bu da oldu: Tartıştığı cami imamını okla vurdu Sonunda bu da oldu: Tartıştığı cami imamını okla vurdu Haberi Görüntüle

TÜRKİYE DAHİL 18 ÜLKE KATILDI

Zorlu kış şartlarında devam eden tatbikata Türkiye, Azerbaycan, Bosna Hersek, Gürcistan, İtalya, Kazakistan, Kosova ve Özbekistan fiilen, Almanya, Bahreyn, Birleşik Krallık, Etiyopya, Katar, Kırgızistan, Kuveyt, Libya, Malezya, Moğolistan gözlemci olarak katıldı.

Dev baskın! Sahte sağlık raporu operasyonunda 98 kişi gözaltına alındı! 17 araca ise el konuldu! Dev baskın! Sahte sağlık raporu operasyonunda 98 kişi gözaltına alındı!... Haberi Görüntüle

BİN 758 PERSONEL YER ALDI

Bin 758 personelin yer aldığı, 43 değişik türde 651 araç, 28 farklı tür ve çapta 865 silah kullanılan tatbikat, zor şartlar altında gerçekleştiriliyor.

Ahlaksız program için çok sayıda şikayet gelmişti! RTÜK gereğini yaptı Ahlaksız program için çok sayıda şikayet gelmişti! RTÜK gereğini yaptı Haberi Görüntüle

CİRİT FÜZESİ İLE HEEFLER 12'DEN VURULDU

Şehit İstihkam Astsubay Kıdemli Üstçavuş İlhan Hamlı Atış ve Tatbikat Alanı'nda bugün atış provaları yapıldı. Şanlı Türk ordusu, bugün Roketsan tarafından üretilen lazer güdümlü ‘CİRİT’ füzeleriyle atış yaptı. Mehmetçik, hedefi 12'den vurdu. 

MEB geri adım atmayacak! Yabancı okul krizinin perde arkasında yatan adaletsizlik: Hayalet öğrenciler! MEB geri adım atmayacak! Yabancı okul krizinin perde arkasında yatan... Haberi Görüntüle

TOPLAR DA ATEŞLENDİ

Prova kapsamında bakımları yapılan ve namluları test edilen toplar da ateşlendi. Zorlu kış şartlarına rağmen başarıyla devam eden tatbikatta Mehmetçik hedefleri vurmakta zorlanmadı. 


Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading