Yandex Metrica

Sitede Ara

Çiftçiler dikkat! Ziraat Odası hasat ücretlerini duyurdu

Çiftçiler dikkat! Ziraat Odası hasat ücretlerini duyurdu

2024 yılı hasat sürecine dair açıklamalar devam ediyor. Çiftçilerin yakından takip ettiği hasat ücretleri ile ilgili önemli bir açıklama Ziraat Odası tarafından yapıldı. Biçerdöver, saman balyalama, pamuk çapalama ve diğer birçok ödeme tutarları belirlendi. 

Gündem

26.05.2024, 17:22

Mayıs ayı meclis toplantısında, Didim Ziraat Odası tarafından bu yılki hasat dönemi ücret tarifelerinin belirlendiği duyuruldu. Ziraat Odası Başkanı Dr. Hilmi Yıldırım, her yıl hasat dönemi öncesinde belirlenen ücret tarifelerine atıfta bulunarak, bu fiyatların geçtiğimiz yıl ve çevre illerdeki odaların ücretleri dikkate alınarak belirlendiğini ifade etti.

Gibi 5. sezon 14. bölüm ne zaman? Gibi 14. bölüm çıkacak mı? Gibi 5. sezon 14. bölüm ne zaman? Gibi 14. bölüm... Haberi Görüntüle

ÜCRET TARİFELERİ AÇIKLANDI

Mayıs ayında toplanan Didim Ziraat Odası, hasat dönemi öncesinde ücret tarifelerini belirledi. Ziraat Odası Başkanı Dr. Hilmi Yıldırım, bu yıl belirlenen fiyatları vurgulayarak şu açıklamalarda bulundu:

"Bu kapsamda biçerdöver fiyatı 230 TL, saman balyalama paket başı 20 TL, pamuk çapalama yevmiyesi ise (dayıbaşı ve nakliye hariç) 700 TL olarak belirlendi. Bunlar tavsiye olarak belirlenen ve ileride yaşanabilecek uzlaşmazlıklar için alınan kararlardır. Üreticilerimizin bu yıl bol ve bereketli bir dönem geçirmesini temenni ediyorum."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading