Yandex Metrica

CHP'ye kim dur diyecek? Makam koltuklarına her gün yeni atama: Danışmanların hepsi müdür oldu!

CHP'ye kim dur diyecek? Makam koltuklarına her gün yeni atama: Danışmanların hepsi müdür oldu!

CHP'li belediye başkanları ve milletvekilleri  seçim öncesi verdiği sözlerin tam tersini mazbatayı aldıktan sonra yapmaya başladı. Torpil furyasına kapılan CHP'liler makam koltuklarını, akrabalar ve liyakatsiz isimlere pervasız bir şekilde dağıtmaya devam ediyor. Adana'da' CHP'li Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, başkan yardımcısı yaptığı kız kardeşinin büyük oğlu Hasan Aydoğan'a 10, Emlak İstimlak Müdürü yaptığı Hasan Aydoğan'ın kardeşi Kubilay Aydoğan da 2 müdürlük bağladı. Çukurova Belediye Başkan Yardımcılığı yaparken, Afet İşleri Müdürlüğü'ne atanan Selami Kandemir, yeğeni ve kız kardeşini de kendi biriminde müdür yaptı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut'un danışmanı İrfan Doğan da Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin'in Özel Kalem Müdürü oldu.

Gündem

17.05.2024, 10:56

CHP'li başkanların eşe dosta ve akrabaya ballı koltuk dağıtımına her gün yeni bir haber ekleniyor. CHP'li Adana Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, BŞB'de Spor Müdürü olan yeğeni Hasan Aydoğan'ı Yüreğir Belediye Başkan Yardımcısı olarak atadı. CHP'li Adana Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, yeğenini belediye başkanı olarak atadı. 

BYD Seal U DM-i fiyatı ne kadar? Yüzde 30 ÖTV indirimi ile BYD Seal U DM-i ne kadara satılır? BYD Seal U DM-i fiyatı ne kadar? Yüzde 30 ÖTV... Haberi Görüntüle

KARDEŞİNE DE İKİ MÜDÜRLÜK BAĞLANDI 

 Daha önce Adana Büyükşehir Belediyesi'nde spor müdürlüğü de yapan Aydoğan'a, başkan dayısı tarafından 10 müdürlük bağlandı. Emlak İstimlak Müdürlüğü'ne getirilen Hasan Aydoğan'ın kardeşi Kubilay Aydoğan da iki müdürlük birimi verildi.

Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi: Çeşme'de orman yangını! Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi: Çeşme'de orman yangını! Haberi Görüntüle

YEĞEN-KARDEŞ ATAMALARI 

Çukurova Belediyesinde ise yeğen ve kardeşlere koltuk verildi. Daha önce Çukurova Belediye Başkan Yardımcılığı yapan ve aynı zamanda eski emniyet müdürü olan Selami Kandemir, yeni dönemde Afet İşleri Müdürlüğü'ne atandı.

Bu atamanın hemen ardından ise Selami Kandemir'in yeğeni Sabri Kandemir, aynı birimdeki Kültür ve Sosyal Hizmetler Müdür Vekilliğine, kız kardeşi Canan Soncul'u ise Bilgi İşlem Müdürlüklerine getirildi.

Şehit Mehmet Ali Horoz'un vasiyeti yerine getirildi: Nijerya'da su kuyusu açıldı! Şehit Mehmet Ali Horoz'un vasiyeti yerine getirildi: Nijerya'da su kuyusu... Haberi Görüntüle

DANIŞMANLIKTAN MÜDÜRLÜĞE

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut'un danışmanı İrfan Doğan da Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin'in Özel Kalem Müdürü olarak atandı. 

Fenerbahçe Lugano'ya 1-0, 2-1, 3-2 (tek farkla) yenilirse ne olur? FB tur atlar mı, elenir mi? Fenerbahçe Lugano'ya 1-0, 2-1, 3-2 (tek farkla) yenilirse ne olur?... Haberi Görüntüle

ÜSTELİK SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI 

İrfan Doğan, atanmasını sosyal medya hesabından, "Özel kalem müdürü olarak göreve başlamanın gururunu yaşıyorum" paylaşımında bulundu.

Selçuk Bayraktar'dan 15 Temmuz paylaşımı Selçuk Bayraktar'dan 15 Temmuz paylaşımı Haberi Görüntüle

SONU GELMEYEN TORPİLLERE TEPKİ 

Cumhuriyet Halk Partisi'nin seçimlerin ardından CHP'li isimlerin akrabalarını belediye yönetimlerinde görevlendirmesi tepki çekti.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading