Yandex Metrica

CHP'nin teklifi ortaya çıktı! İşte İYİ Parti'ye bırakılacak ilçeler

CHP'nin teklifi ortaya çıktı! İşte İYİ Parti'ye bırakılacak ilçeler

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yerel seçimler için olası ittifakın şartlarını CHP kurultayından sonra konuşması planlandığı öğrenildi. CHP, olası bir iş birliğinde İYİ Parti’ye İzmir’i kesinlikle vermeyi düşünmüyor. Olası bir ittifak halinde İYİ Parti'ye büyükşehir ya da il belediyesi değil bazı büyük ilçelerin bırakılabileceği konuşuluyor.

Gündem

23.01.2024, 21:18

14-28 Mayıs tarihlerinde yapılan seçimlerden hezimetle ayrılan muhalefet göüzünü Mart ayında yapılacak yerel seçimlere çevirirken CHP ile İYİ Parti'nin ittifak yapıp yapmayacağı merak ediliyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yerel seçimler için olası ittifakın şartlarını CHP kurultayından sonra konuşması planlandığı öğrenildi.

Kulilslerde konuşulana göre; Ankara’da Mansur Yavaş, İstanbul’da Ekrem İmamoğlu, İzmir’de Tunç Soyer, Adana’da Zeydan Karalar, Mersin’de Vahap Seçer, Antalya’da Muhittin Böcek, Hatay’da Lütfü Savaş, Eskişehir’de Yılmaz Büyükerşen, Aydın’da Özlem Çerçioğlu’nun büyükşehir belediye başkanlıklarına tekrar aday gösterilmesi bekleniyor. CHP kulislerinde Muğla ve Tekirdağ büyükşehir belediyelerinde ise değişiklik olabileceği iddia ediliyor.

SON DAKİKA! MSB duyurdu: 15 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi! SON DAKİKA! MSB duyurdu: 15 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi! Haberi Görüntüle

İZMİR, İYİ PARTİ'YE VERİLMEYECEK

'İYİ Parti yerel seçimler için İzmir’i isteyecek' iddiası CHP’li kurmaylar yalanlandı. CHP, olası bir iş birliğinde İYİ Parti’ye İzmir’i kesinlikle vermeyi düşünmüyor. CHP'li kurmaylar, ''İYİ Parti’yle iş birliği olur. Diğer partilerle olmaz. İYİ Parti’ye bazı büyük ilçeler bırakılır. İzmir’de bir ilçe, İstanbul’da bir ilçe gibi. İzmir’de Karşıyaka gibi. Trakya’da bir ilçe olabilir. Ankara’da verebilecek bir yer yok'' değerlendirmelerini yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Lozan Barış Antlaşması mesajı: Milletimizin müstevlilere karşı elde ettiği zafer Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Lozan Barış Antlaşması mesajı: Milletimizin müstevlilere karşı elde... Haberi Görüntüle

BELEDİYE BAŞKANLARININ TESPİTİ NASIL OLMALI?

Yine CHP kulislerinde konuşulana göre; Belediye başkan adaylarının tespiti için, “Örgüte sorulmalı. Bilenlere sorulmalı. Kamuoyu yoklaması yapılmalı. Bölgenin ileri gelenleriyle konuşulmalı. Aday adayları sokakta vatandaşa sorulmalı” tavsiyeleri dile getiriliyor.

19 Temmuz bugün Denizbank saat kaça kadar açık? Denizbank şubeleri kaçta kapanacak? 19 Temmuz bugün Denizbank saat kaça kadar açık? Denizbank şubeleri... Haberi Görüntüle

HEDEF BURSA, BALIKESİR, DENİZLİ’Yİ DE KAZANMAK

Kulislerde konuşulana göre; CHP, Bursa’yı, Balıkesir’i ve Denizli’yi almak istiyor. CHP, ayrıca yerel seçimler için Diyarbakır, Ağrı, Van,  Kars’ta özel çalışma yürütüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading