Yandex Metrica

CHP'nin dayanışma yemeğinde dayanışma sağlanamadı! Partililer birbirine girdi

CHP'nin dayanışma yemeğinde dayanışma sağlanamadı! Partililer birbirine girdi

İzmir'de CHP Kiraz İlçe Örgütü tarafından düzenlenen dayanışma yemeğinde İlçe Gençlik Kolları Başkanı Serkan Barut, önceki dönemin başkanı tarafından yumruklu saldırıya uğradı. Saldırı sonrası partililer de kavgaya dahil olurken salon bir anda ringe dönüştü.

Gündem

23.01.2024, 22:13

İzmir'de CHP Kiraz İlçe Örgütü tarafından düzenlenen bir dayanışma yemeğinde İlçe Gençlik Kolları Başkanı Serkan Barut, bir önceki dönemi İlçe Gençlik Kolları Başkanı tarafından yumruklu saldırıya uğradı. 

Etkinliğin bitmesine kısa bir süre kala ailesi ve programa katılan misafirlerle sohbet eden İlçe Gençlik Kolları Başkanı Serkan Barut, önceki dönem Gençlik Kolları Başkanı S.K.’nin yumruklu saldırısına uğradı.

AK Parti'de değişim rüzgarı: Gözler o toplantıya çevrildi AK Parti'de değişim rüzgarı: Gözler o toplantıya çevrildi Haberi Görüntüle

SALON BİR ANDA RİNGE DÖNÜŞTÜ 

Barut'un yumruklu saldırıya maruz kalması sonrası sonrası diğer partililer ile S.K arasında kavga başladı. 

Ortalık bir anda savaş alanına dönerken o anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde S.K'nın Barut'a arkadan hızlıca yaklaşıp yumruk attığı ve partililerin de daha sonra olaya dahil olduğu anlar yer alıyor. 

Merkez Bankası depo alım işlemi nedir? 5 milyar dolarlık anlaşma sonlandı! Merkez Bankası depo alım işlemi nedir? 5 milyar dolarlık anlaşma... Haberi Görüntüle

ARALARINDA HUSUMET VARMIŞ 

Diğer yandan, gençlik kolları başkanlığının devir sürecinden beri Barut ile S.K arasında bir gerilim olduğu belirtilirken,  Barut’un saldırgan S.K. hakkında şikayetçi olduğu öğrenildi. S.K.’nin ise parti tarafından disipline sevk edileceği belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading