Yandex Metrica

CHP'li Tanrıkulu'nun da bulunduğu etkinlikte olaylar: Terör örgütü PKK ve teröristbaşı Öcalan lehine sloganlar atıldı

CHP'li Tanrıkulu'nun da bulunduğu etkinlikte olaylar: Terör örgütü PKK ve teröristbaşı Öcalan lehine sloganlar atıldı

Diyarbakır'da DEM Parti'nin düzenlediği nevruz etkinliğinde CHP'li Sezgin Tanrıkulu da katıldı. Etkinlikte terör örgütü PKK ve elebaşı Abdullah Öcalan lehine slogan atıldı, terör örgütünü simgeleyen bez parçaları açıldı.

Gündem

03.04.2024, 09:53

Diyarbakır'da HDP ve HEDEP'in devamı DEM Parti öncülüğünde Nevruz etkinliği düzenlendi. Merkez Bağlar ilçesindeki etkinlik öncesi İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri olası taşkınlıklara karşı geniş güvenlik önlemleri aldı. Alana gelenler, üst araması yapıldıktan sonra giriş yaptı. 

İstifa etmeyenleri tehdit etti! CHP'li belediye başkanından işçi kıyımı: 300 kişiyi işten çıkardı! İstifa etmeyenleri tehdit etti! CHP'li belediye başkanından işçi kıyımı: 300... Haberi Görüntüle

SEZGİN TANRIKULU VE LEYLA ZANA DA KATILDI

Etkinliğe sadece DEM Partililer katılmadı. DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan'la beraber CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, devamsızlık nedeniyle 2018'de milletvekilliği düşürülen Leyla Zana, DEM milletvekilleri ve sivil toplum kuruluşları da etkinlikteki yerini aldı. Programda Tunuslu sanatçı Emel Mathlouthi de şarkı söyledi.

Etkinlikte bir konuşma yapan DEM Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan, muhalefete seslenerek Kürt meselesinde cesur olmalarını istedi. Bakırhan, Türk askerinin terör örgütü PKK ve türevlerine karşı gösterdiği kahramanca mücadeleyi kastederek bunu savaş çığırtkanlığı olarak nitelendirdi ve muhalefetten buna destek olmamasını istedi. 

İsrail - İran missilleme sonucu borsa İstanbul'da son durum ne 15 Nisan Pazartesi? BIST 100 düştü mü, ne oldu? İsrail - İran missilleme sonucu borsa İstanbul'da son durum ne... Haberi Görüntüle

OLAYLAR ÇIKTI

Tüm DEM Parti etkinliklerinde olduğu gibi bu etkinlikte de terör örgütü PKK ve teröristbaşı Abdullah Öcalan lehine sloganlar atıldı. Ayrıca terör örgütüni sembolize eden bez parçaları da görünür bir şekilde açıldı. Bu sırada polis bariyerlerini aşıp platformun bulunduğu alana geçmek isteyen gruba polis engel oldu. Bunun üzerine gruptan polise taşlar atıldı. Gruba müdahale eden polis, 166 kişiyi gözaltına aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Loading