Yandex Metrica

CHP'li İzmit belediyesinde EYT zulmü! İşçiler çareyi binayı basmakta buldu

CHP'li İzmit belediyesinde EYT zulmü! İşçiler çareyi binayı basmakta buldu

İzmit Belediyesine çalışırken, EYT ile emekliye ayrılan işçilerin tazminatları hala hesaplara yatmadı. İşçilerden kıdem tazminatlarını ödemeyen İzmit Belediyesine tepki yağdı. Emekli işçiler çareyi belediye binasını basmakta buldu.

Gündem

23.01.2024, 21:04

Geçtiğimiz günlerde CHP yönetimdeki Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin EYT'lilere tazminatlarını vermemesinin ardından bir EYT zulmü de İzmit Belediyesi'nden geldi. 

İzmit Belediyesine çalışırken, EYT ile emekliye ayrılan işçilerin tazminatları hala hesaplara yatmadı.

Başıboş köpek terörü! Saldırının adresi bu sefer Afyon: Biri dudağından tuttu diğeri kolunu koparmaya çalıştı! Başıboş köpek terörü! Saldırının adresi bu sefer Afyon: Biri dudağından... Haberi Görüntüle

MECLİS'TEN RED OYU

İşçilerin tazminatlarını ödeyemeyen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, arsa satışı yapmak için yetki istedi ancak söz konusu satış Meclis'ten red oyu aldı.

Konya'da 15 Temmuz'da bugün otobüsler bedava mı? Konya'da toplu taşıma hangi saatlerde ücretsiz? Konya'da 15 Temmuz'da bugün otobüsler bedava mı? Konya'da toplu taşıma... Haberi Görüntüle

SADECE İLK TAKSİT ÖDENDİ

40 milyonun üzerinde bir tazminat ile burun buruna olan İzmit Belediyesi, ödemelerin 4 taksit halinde yapılacağını ifade etti. Ancak, ilk taksit hariç aradan iki ay geçmesine rağmen işçilere herhangi bir ödeme yapılmadı.

Manisa halk ekmek nerelerde, hangi ilçede ve mahallede var? Manisa Halk Ekmek fiyatı ne kadar? Manisa halk ekmek nerelerde, hangi ilçede ve mahallede var? Manisa... Haberi Görüntüle

"SİZE GÜVENEREK BORÇLANDIM" 

Mağdur olan işçiler de dün sabah saatlerinde İzmit Belediyesi önünde haklarını aramak için eylem yapmak üzere belediyede toplandı.Daha sonra ise Belediye binasında İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Çetin Sarıca'ya dertlerini anlatmaya çalıştı. Sarıca'nın konuya çözüm bulamaması üzerine bazı işçiler "Size güvenerek borçlandım" diyerek tepki gösterdi.

Odada yaşanan gerginliğin ardından Sarıca basın mensuplarına görüntü vermeyerek işçiler ile birebir görüşme yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading