Yandex Metrica

CHP'li İzmir Belediyesinin ihmali iki can aldı! Kardeşinin acısına 10 gün dayanabildi

CHP'li İzmir Belediyesinin ihmali iki can aldı! Kardeşinin acısına 10 gün dayanabildi

İzmir’de Tramvay Köprü durağında güvenlik görevlisi olarak çalışan Hülya Onaylı, görev yerinde tuvalet olmadığından dolayı tuvalet ihtiyacı için karşıdan karşıya geçerken geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti. Hülya Onaylı’nın ağabeyi de beyin kanaması sonucu öldü. İki kardeşi birden kaybeden aile, ilk ölümde ihmali olan belediyeye tepkili.

Gündem

23.01.2024, 19:52

İzmir Konak Tramvay Köprü durağında güvenlik görevlisi olarak çalışan ve istasyonda tuvalet olmadığı için her gün karşı yoldaki tuvalete gitmek zorunda kalan Hülya Onaylı'ya araba çarptı. 40 yaşındaki iki çocuk annesi Hülya Onaylı, hayatını kaybetmişti.

Metin Kıratlı kimdir? Yeni AYM üyesi Metin Kıratlı nereli? Metin Kıratlı kimdir? Yeni AYM üyesi Metin Kıratlı nereli? Haberi Görüntüle

''BUNUN HESABINI KİM VERECEK''

Hülya Onaylı, gözyaşları arasında Karşıyaka Örnekköy Mezarlığında toprağa verilmişti.. İhmal yüzünden canından olan Hülya Onaylı'nın cenaze töreninde gözyaşları sel olmuştu. Eşrefpaşa Çinili Cami'de düzenlenen törende eşinin tabutunu sırtında taşıyan Erkan Onaylı ayakta durmakta zorlanmıştı. Hülya Onaylı'nın yakınları cenazeye katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e büyük tepki gösterirken şu ifadeleri kullanmıştı; "Benim kardeşim tuvalete giderken öldü. Geride iki tane yetim bıraktı. Bir tuvalet yapmak bu kadar mı zor. Allah katında bunun hesabını kim verecek? Belki sizin odanızda özel tuvaletleriniz var. Bu insanlar altlarına bez bağlayarak tramvay istasyonlarında görev yapıyorlar. Yazık değil mi?"

ÖSYM’den emsal niteliğinde karar! YKS'ye giren milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiriyor! ÖSYM’den emsal niteliğinde karar! YKS'ye giren milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiriyor! Haberi Görüntüle

AĞABEYİ DE HAYATINI KAYBETTİ

Hülya Onaylı'nın acısının üzerinden henüz 10 gün geçmeden bu kez ağabeyi 47 yaşındaki Özer Tunaoğlu hayatını kaybetti. Önceki gün evinde fenalaşan ve beyin kanaması geçirdiği belirlenen evli 3 çocuk babası Tunaoğlu kaldırıldığı hastanede hayata gözlerini yumdu. Tunaoğlu, dün Karşıyaka Örnekköy Mezarlığı'ndaki mescitte kılınan cenaze namazı sonrası, çok sevdiği kardeşi Hülya Onaylı'nın yanına defnedildi.

Muhsin Yazıcıoğlu davasında flaş gelişme! Skandal yıllar sonra ortaya çıktı: Soruşturma tümden değişecek! Muhsin Yazıcıoğlu davasında flaş gelişme! Skandal yıllar sonra ortaya çıktı:... Haberi Görüntüle

''KAHRINDAN ÖLDÜ''

10 gün arayla iki büyük acı yaşadıklarını belirten abla Berna Özer, "Büyükşehir Belediyesi'nin bir ihmali ailemizden iki cana mal oldu. Ağabeyim, kardeşimin kahrından öldü. Acımız çok büyük. Bağları güçlü olan bir aileyiz. Ağabeyim, kardeşimi çok severdi. Hülya'nın ölümü onun için büyük yıkım oldu. Sürekli 'Sıra bende, keşke Hülya'nın yerine ben ölseydim de kardeşim yaşasaydı' diyordu. En sonunda acısına dayanamadı. Kardeşimin ölümünün üzerinden 10 gün geçmesine rağmen istasyonlardaki tuvalet sorunu hâlâ çözülmedi. İnşallah belediye bir an önce istasyonlara tuvalet yapar. Kardeşimiz öldü, bari başkalarının canı yanmasın" dedi.

Son 3 senelik kart aidatları iade edilecek haberlerine yalanlama! DMM o iddiaları açığa kavuşturdu! Son 3 senelik kart aidatları iade edilecek haberlerine yalanlama! DMM... Haberi Görüntüle

''BİR İHMAL İKİ CANA MAL OLDU''

Berna Özer'in eşi Mehmet Özer ise, "Sözün bittiği yerdeyiz. Ailemize ateş düştü. Bunun sebebi de ortada. Bir ihmal iki cana mal oldu. İnşallah bundan sonra benzer acılar yaşanmaz" diye konuştu.


Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading