Yandex Metrica

CHP’li Ersin Şentürk istifa sonrası bombaladı: Adayları dolar dolu poşetler belirledi

CHP'de siyaset yapan Ersin Şentürk, para sayma görüntülerinin ardından partisinden istifa ettiğini açıkladı. Şentürk, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada "Adayların liyakat ile belirlenme vaatleri, dolar karşısında yenik düştü" dedi.

Gündem

05.04.2024, 22:51

CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı olan İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş’in CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda para destelerini sayarken çekilen videosu gündeme bomba gibi düştü. Söz konusu olaya ilişkin para trafiğinin görüntüleri sosyal medyada infiale yol açtı. Para sayma rezaletinde birçok isim ifade verdi. Soruştturma devam ederken CHP'den sürpriz bit istifa geldi. Bursa'da uzun yıllar CHP'de siyaset yapan Ersin Şentürk, skandal iddialarla partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Ersin Şentürk sosyal medya üzerinden yaptığı istifa açıklamasında CHP'de adayları, dolar dolu poşetlerin belirlediğini iddia etti.

Devlet Bahçeli Mehmet Şimşek'e ne dedi? Devlet Bahçeli Mehmet Şimşek olayı ne? Devlet Bahçeli Mehmet Şimşek'e ne dedi? Devlet Bahçeli Mehmet Şimşek... Haberi Görüntüle

''BU YAZIYI YAZARKEN ÇOK ZORLANDIM''

Şentürk açıklamasında, şu ifadeleri kullandı;

"Değerli dostlar, bu yazıyı yazarken çok zorlandım. Dile kolay, yıllardır üyesi olduğum ve emek verdiğim Cumhuriyet Halk Partisi'nden ayrılmak kolay bir süreç değil fakat bunun sorumlusu İl Başkancığı Nihat Yeşiltaş ve ilçe Başkancığı İlhami Gün ile dönemin milletvekilleridir"

İstanbul'da elektrik kesintisi! BEDAŞ 17 Nisan (YARIN) elektrik kesintisi yaşayacak ilçeleri açıkladı! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! BEDAŞ 17 Nisan (YARIN) elektrik kesintisi yaşayacak... Haberi Görüntüle

"MECLİS ODALARINDA DOLAŞAN DOLAR POŞET İDDİALARI AYYUKA ÇIKTI"

Ersin Şentürk açıklamasının devamında, "Süreç içinde yaşadıklarımıza ve gördüklerimize, seçim sürecinde zarar vermeyelim diye sustuk. Ama bıçak kemiğe dayandı. Aday belirleme süreçlerinde Meclis odalarına dolaşan dolar poşetleri iddiaları ayyuka çıkmış, adaylıkların liyakat ile belirlenme vaatleri dolar karşısında yenik düşmüştür.'' dedi.

Antalya'daki teleferik faciasında yeni gelişme: Bir kez daha incelenecek! Antalya'daki teleferik faciasında yeni gelişme: Bir kez daha incelenecek! Haberi Görüntüle

''HAKKIMI HELAL ETMİYORUM''

''Ülkede halk, ekonomik buhran altında ezilirken, Cumhuriyet Halk Partisi açık ara seçimi kazanamıyorsa bu ayıp, mevcut yönetimlerin ve milletvekillerindir.'' diyen Şentürk, ''Hak, hukuk, adalet naraları atıp en büyük haksızlıkları yapanlara hakkımı helal etmiyorum. Hoşça kalın" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading