Yandex Metrica

CHP'li Eren Erdem Kılıçdaroğlu'nun olası adaylığını destekledi! İmamoğlu yandaşları bakın ne yaptı?

CHP'li Eren Erdem Kılıçdaroğlu'nun olası adaylığını destekledi! İmamoğlu yandaşları bakın ne yaptı?

CHP'li Eren Erdem, Cumhurbaşkanlığı için en uygun adayın Kılıçdaroğlu olduğunu söyledi. İmamoğlu ve Yavaş yandaşları Erdem'i sosyal medyadan linç etti. Erdem ise paylaşımlarının beğenilmemesine tepki gösterip örgüte talimat verdi.

Gündem

23.01.2024, 18:34

CHP Parti Meclisi Üyesi Eren Erdem, Twitter'dan yaptığı açıklamada Millet İttifakı'nın adayının Kemal Kılıçdaroğlu olması gerektiğini söyledi. Kılıçdaroğlu'nun herkes için mücadele ettiğini öne süren CHP'li Erdem, ''Kemal Kılıçdaroğlu, devleti normalleştirecek; adalet için canı pahasına mücadele edecek kişidir.'' ifadelerini kullandı.

2024 YKS yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 Üniversite yerleştirmeleri hangi gün belli olur? 2024 YKS yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 Üniversite yerleştirmeleri... Haberi Görüntüle

KIZIP TEŞKİLATA EMİR VERDİ

Erdem daha sonra, beklediği etkileşimi almaması üzerine, "Hayırdır? Bu tweetleri beğenmediniz mi? Tüm CHP örgütleri bunu paylaşmalı" mesajını paylaştı. 

Zehir tacirlerine geçit yok: Tonlarca uyuşturucu ele geçirildi sokak satıcıları yakalandı Zehir tacirlerine geçit yok: Tonlarca uyuşturucu ele geçirildi sokak satıcıları... Haberi Görüntüle

EREN ERDEM İMAMOĞLU YANDAŞLARINDAN LİNÇ YEDİ

Erdem'in paylaşımlarına Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın troll ekibinden tepki gecikmedi. Paylaşımı yorum yağmuruna tutan bazı kullanıcılar, Eren Erdem'i "saçmalamakla" suçladı. Bazı kişiler de Erdem ve desteklediği Kılıçdaroğlu'nun koltuk sevdası peşinde olduğunu ifade etti. 

İzmir’i sağanak vurdu: Elektrik akımına kapılan 2 kişiden kahreden haber İzmir’i sağanak vurdu: Elektrik akımına kapılan 2 kişiden kahreden haber Haberi Görüntüle

'SOKAKTAKİ ÇOCUK BİLE BİLİR'

Bir kullanıcı ise, "Sokaktaki çocuğa sor o bile Kılıçdaroğlu'nun Erdoğan karşısında kazanamayacağını bilir. Kendinize gelin artık" sözleriyle tepki gösterdi. 

Türk tarihine ışık tutacak keşif! Malazgirt Zaferi'nin kazanıldığı yerde bulundu: Alanda savaşın izlerine rastlandı Türk tarihine ışık tutacak keşif! Malazgirt Zaferi'nin kazanıldığı yerde bulundu:... Haberi Görüntüle

2018 YILINDA EREN ERDEM NE DEMİŞ?

Eren Erdem, Haziran 2018'te yaptığı paylaşımda, 2920 gündür Genel Başkan olan Kılıçdaroğlu'nun 9 seçim kaybettiğini hatırlatarak, "Yapması en erdemli davranış 'istifa' olacaktır" ifadelerini kullanmıştı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading