Yandex Metrica

CHP'li belediyeden skandal heykel! İslam'a savaş açtılar

CHP'li belediyeden skandal heykel! İslam'a savaş açtılar

Heykel sevici CHP'nin son heykeli sabırları taşırdı. CHP yönetimindeki Kırşehir Belediyesi'nin dini değerleri hedef alan, İslam'a ve Müslümanlığa savaş açan heykeli şehir meydanına dikildi. Söz konusu heykele 'Din Kültürü ve Ahlak Bilgisinin Kara Kutusu' adlı kitabını yerleştirdi.

Gündem

03.05.2024, 00:20

Türkiye, 6 Şubat gecesi Kahramanmaraş merkezli depremde binlerce insanını kaybetti. Söz konunu depremde yüzbinlerce insan evsiz kaldı. Tüm Türkiye bu yaraları sarmaya çalışırken CHP yönetimindeki Kırşehir Belediyesi söz konusu depremi bahane ederek skandal bir heykele imza attı.

Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiye ne kadar oldu? Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiye ne kadar oldu? Haberi Görüntüle

İSLAM'A SAVAŞ AÇTILAR

CHP yönetimindeki Kırşehir Belediyesi, 17 Ağustos ve 6 Şubat depremlerini bahane ederek Cacabey Meydanı'nda Deprem Heykeli açılışını yaptı. Söz konusu skandal heykelde İslam'a ve Müslümanlığa hakaret niteliği taşıyan, 'Din Kültürünün Kara Kutusu' kitabı konuldu. Skandallar bununla da sınırlı kalmadı, CHP'li Kırşehir Belediyesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisinin Kara Kutusu kitabının yanında Nizamülmülk'ün 'Siyasetname' kitabının da konulduğu gözlendi.

İBB UKOME Martı TAG toplantısı ne zaman, saat kaçta? Martı TAG İstanbul'da serbest mi olacak? İBB UKOME Martı TAG toplantısı ne zaman, saat kaçta? Martı... Haberi Görüntüle

TEPKİ GECİKMEDİ

Kırşehir'de açılan skandal heykel üzerine açıklamalarda bulunan İl Müftüsü Mehmet Yaman, "Dinin tek mesajı var." diyen Müftü Yaman, "Din; dürüstlüğü, samimiyeti, yardımlaşmayı birlik ve beraberliği önceler. Dinin hedefi dünya ve ahiret mutluluğudur. Resul'ün hadisleri bizlere yol gösterir. Belediyenin kastı noktasında polemiğe düşmek istemiyorum." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading