Yandex Metrica

CHP'li belediye sonunda bunu da yaptırdı! Çerçioğlu bebek bezlerinin üstüne kendi fotoğrafını bastırdı

CHP'li belediye sonunda bunu da yaptırdı! Çerçioğlu bebek bezlerinin üstüne kendi fotoğrafını bastırdı

Deprem bölgesidne provokasyona imza atan Kemal Kılıçdaroğlu'nun genel başkan olduğu CHP'nin Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu 'pes dedirten' bir olaya imza attı. Çerçioğlu'nun afet bölgesine gönderdikleri bebek bezlerinin üzerine kendi fotoğrafını bastırdığı ortaya çıktı.

Gündem

23.01.2024, 20:28

Türkiye Kahramanmaraş merkezli 11 ilde büyük yıkıma neden olan deprem felaketi sonrası yaralarını sarmaya çalışıyor. 11 ilde etkili olan deprem felaketi sonrası 40 bini aşkın vatandaşımız hayatını kaybetti, on binlerce bina yıkıldı. 

Kaçak sahte alkol üretimi yapanlara geçit yok! 26 ilde çok sayıda şüpheli yakalandı Kaçak sahte alkol üretimi yapanlara geçit yok! 26 ilde çok... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE TEK YÜREK OLDU

Depremin üzerinden 16 gün geçti. Millet olarak tek yürek halinde deprem bölgesinde yardım seferberliği başlatıldı. 

Depremden etkilenen vatandaşlarımız için gıdadan hijyene tüm ihtiyaçları giderilmeye çalışılırken parti ayrımı gözetmeksizin birçok yardım yapıldı. Afet bölgesine gönderilen yardımlardan birinde bir detay göze çarptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayasofya mesajı: Diriliş tekrar hayırlı olsun Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayasofya mesajı: Diriliş tekrar hayırlı olsun Haberi Görüntüle

AYDIN BELEDİYE BAŞKANI BEBEK BEZLERİNİN ÜZERİNE FOTOĞRAFINI BASTIRDI

CHP'li Aydın Büyükşehir belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun, deprem bölgesine gönderdiği bebek bezlerinin üzerine kendi fotoğrafını bastırdığı görüldü.

Bağcılar'da imamı okla vurmuştu: O şahıs tutuklandı! Bağcılar'da imamı okla vurmuştu: O şahıs tutuklandı! Haberi Görüntüle

CHP'Lİ BAŞKANDAN AÇIKLAMA GELMEDİ

Sosyal medyada gündem olan fotoğrafa ilişkin Özlem Çerçioğlu'ndan bir açıklama gelmezken, vatandaşlar yaşanan duruma sitem etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading