Yandex Metrica

CHP'li Belediye Başkanı Akgün'den Türk milletine hakaret! Vatandaşlar tepki gösterdi

CHP'li Belediye Başkanı Akgün'den Türk milletine hakaret! Vatandaşlar tepki gösterdi

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, yerel seçime kısa süre kala katıldığı bir toplantıda Türk milletine hakaret etti. Akgün'ün skandal ifadeleri tepkilere neden oldu. 

Gündem

09.04.2024, 16:54

CHP'li Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, katıldığı bir toplantıda skandal ifadeler kullandı. Akgün, "250 bin yıl sonra dahi Türkiye Avrupa medeniyetini ve demokrasisini yakalayamaz." dedi. 

Yaklaşık 30 yıldır Büyükçekmece Belediye Başkanı koltuğunda oturan CHP'li Hasan Akgün, Mahalli İdareler Seçimlerine 6 gün kala Cumhuriyet Halk Partisi'nden Türk milletine skandal ötesi hakaretler savurdu.

SON DAKİKA: İzmir beşik gibi sallandı! Seferihisar'da korkutan deprem SON DAKİKA: İzmir beşik gibi sallandı! Seferihisar'da korkutan deprem Haberi Görüntüle

"GENETİK OLARAK TÜRKİYE, AVRUPA MEDENİYETİ YAKALAYAMAZ"

Önümüzdeki pazar günü gerçekleşecek yerel seçimler öncesinde kirli ittifaklar ve kara para trafikleri ile gündeme gelen CHP'de de skandalların sonu gelmiyor.

Şimdi de CHP'li Büyükçekmece Belediye Başkanı ve Adayı Hasan Akgün, büyük bir skandala imza atarak Türk milletine hakaretlerde bulundu. Hasan Akgün, katıldığı bir toplantıda "250 bin yıl sonra dahi Türkiye Avrupa medeniyetini ve demokrasisini yakalayamaz. Çünkü biz çalışarak kazanma, Mercedes yapma en iyisini yapma noktasında genetik olarak böyle bir yapıya sahip değiliz yapamayız." sözlerini sarf etti.

Zuhal Topçu kimdir? MHP Genel Başkan Yardımcısı Zuhal Topçu nereli, kaç yaşında? Zuhal Topçu kimdir? MHP Genel Başkan Yardımcısı Zuhal Topçu nereli,... Haberi Görüntüle

"AŞAĞILIYOR TABİİ"

Akgün'ün skandal ifadelerine sessiz kalamayan bir vatandaşın "Başkanım bu söylemleriniz Türk milletini aşağılamış olmuyor mu?" sorusuna yanıt veren Akgün, "Aşağılıyor tabii, bana örnek vereceksin ve diyeceksin ki 1923 yılında savaştan çıkan Türkiye Cumhuriyeti Devleti Mercedes üretti, BMW üretti, tren yaptı, uçak yaptı. Fakat 1953 yılında savaştan çıkan Kore'de kişi başına düşen gelir 40 bin dolar, 12-14 aracı var. ABD'den en uç nokta olan Avustralya'ya kadar Kore arabalarına biniyorlar. Çünkü teknolojisi yüksek ve ucuz." diye konuştu.

Amerikan Üniversitelerindeki Filistin olayı ne, neler oluyor? Amerikan Üniversitelerindeki Filistin olayı ne, neler oluyor? Haberi Görüntüle

"CHP'Yİ TARİF ETMİŞ"

Akgün'ün küstahça sözleri sosyal medyada büyük tepki görürken kullanıcılar, "Tam da CHP'yi tarif etmiş. TOGG'u, Kaan'ı, Kızılelma'yı, Atak'ı, Bayraktar AKINCI'yı yapan zihniyeti bunlara anlatamazsın. Çağın gerisinde kalanlar kendileri aslında." şeklinde tepkilerde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Gündem


Loading