Yandex Metrica

CHP'li başkan adayının ses kaydı ortaya çıktı: Gonca Köksal'a rüşvet soruşturması

CHP'li başkan adayının ses kaydı ortaya çıktı: Gonca Köksal'a rüşvet soruşturması

Türkiye 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde il ve ilçe belediye başkanlarını belirlemek için sandığa gitmeye hazırlanırken, CHP'de yeni bir skandal ortaya çıktı. TRHaber'in çıkardığı para sayma görüntülerinden sonra CHP'de skandalların sonu gelmedi. CHP'nin Muğla Menteşe'de aday gösterdiği Gonca Köksal'a ait olan ses kaydı 'İfşa' edildi. Köksal'a Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından jet hızıyla soruşturma başlatıldı. İşte detaylar...

Gündem

22.04.2024, 10:30

31 Mart Pazar günü gerçekleşecek olan yerel seçimlere sayılı günler kalmışken CHP'de skandallar bitmiyor. TRHaber ekibinin ortaya çıkardığı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İmamoğlu İnşaat yöneticilerinin CHP İl Binası'ndaki 'Para sayma' görüntüleri sonrasında CHP'de sular durulmuyor.

1 yıldır uzayda: İMECE Uydusu, görevini başarıyla icra ediyor 1 yıldır uzayda: İMECE Uydusu, görevini başarıyla icra ediyor Haberi Görüntüle

''ADAMIN OLMAYACAK İŞİNİ ÇÖZÜYORUM''

CHP'nin Muğla Menteşe'den aday gösterdiği Gonca Köksal'a ait olan ses kaydı 'İfşa' edildi. Köksal'In imar komisyon başkanıyken yaptığı usulsüzlük kamuoyu ile paylaşıldı. CHP'li başkan adayı Gonca Köksal'a Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından jet hızıyla soruşturma açıldı.

Ses kaydında, ''Ben İmar Komisyonu Başkanı olduğum için talebinizin komisyondan geçmeme şansı söz konusu değil. İçiniz rahat olsun. Fakat araya başka insanlar girdiği için onlara da bir şeyler vermek gerekiyor. O yüzden rakam böyle'' cümlelerini kurduğu duyuldu.

Telefonu kapattıktan sonra ise, "Adamın olmayacak işini çözüyorum. Hala bana pazarlık yapıyor" cümlesini kurduğu belirtildi.

İzmir'de filmleri aratmayan rehine krizi: Eşini ve çocuklarını alıkoydu! İzmir'de filmleri aratmayan rehine krizi: Eşini ve çocuklarını alıkoydu! Haberi Görüntüle

KÖKSAL SES KAYITLARINI YALANLADI

İddialar üzerine açıklama yapan CHP'li başkan adayı Gonca Köksal, yayımlanan ses kaydının sahte olduğunu iddia. Köksal, seç kaydı ile ilgili suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net yanıt: İsrail ile ticaret işi bitti Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net yanıt: İsrail ile ticaret... Haberi Görüntüle

RÜŞVET SORUŞTURMASI BAŞLATILDI

Medyada yer alan haberler, sosyal medya paylaşımları ve ses kaydı videolarına ek olarak Y.S.K. isimli vatnadaşın Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı'na yapmış olduğu suç duyurusuna istinaden, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı İmar Komisyon Başkanı olan Gonca Köksal hakkında rüşvet almak suçundan soruşturma başlatıldı.

Habere Tepki Ver

3

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading