Yandex Metrica

CHP'den İYİ Parti'ye geçen Demirhan Elçin yaşlı adamı tartakladı! Görüntüler 2 yıl sonra ortaya çıktı

CHP'den İYİ Parti'ye geçen Demirhan Elçin yaşlı adamı tartakladı! Görüntüler 2 yıl sonra ortaya çıktı

İYİ Parti’den Artvin Belediye Başkan adayı olan Demirhan Elçin, makamında yaşlı bir adama hakaret edip tartaklayarak odadan kovdu ve kendisine engel olmak isteyen özel kalemini tokatladı.

Gündem

20.05.2024, 10:42

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere iki aydan az bir süre kalırken partiler çalışmalarına hız verdi.

Artvin'de 31 Mart yerel seçimlerinde partisi CHP'den aday gösterilmeyen Belediye Başkanı Demirhan Elçin, İYİ Parti'ye transfer oldu.

MSB duyurdu: Irak'ın kuzeyinde 9 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi MSB duyurdu: Irak'ın kuzeyinde 9 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi Haberi Görüntüle

CHP'DEN İSTİFA ETTİ İYİ PARTİ'YE GEÇTİ

Yeniden aday gösterilmemesi üzerine CHP'den istifa eden Elçin, İYİ Parti'den Artvin Belediye Başkan adayı oldu. Elçin'in adaylığını İYİ Parti Grup toplantısında Genel Başkan Meral Akşener açıkladı. CHP’den istifa eden Artvin'in Belediye Başkanı Demirhan Elçin İYİ Parti’ye geçti, rozetini Meral Akşener grup toplantısında taktim etti. Bilecik’ten sonra Artvin İYİ Parti’nin 2. İl belediyesi olmuş oldu.

Sosis partisi: Gıdatopya filmi yasaklandı mı? Sosis partisi Amazon'dan kaldırıldı mı? Sosis partisi: Gıdatopya filmi yasaklandı mı? Sosis partisi Amazon'dan kaldırıldı... Haberi Görüntüle

YAŞLI ADAMI TARTAKLADIĞI ANLAR 

CHP’den istifa eden Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin’in makamında 85 yşındaki yaşlı bir vatandaşı tartakladığı anlar 2 yıl sonra ortaya çıktı. Babası yaşındaki vatandaşa, Türk Milletine ait makam odasında düşman kovalar gibi saldırması büyük tepki çekti.

İnternet ücretsiz oluyor: TÜRKSAT ile anlaşma imzalandı İnternet ücretsiz oluyor: TÜRKSAT ile anlaşma imzalandı Haberi Görüntüle

İTEKLEYEREK DIŞARI ÇIKARDI

Görüntülerde, İYİ Parti'nin Artvin Belediye Başkanı adayı olarak gösterdiği Demirhan Elçin’nin, makamına gelen 85 yaşlarındaki bir kişiyi eşinin yanında itekleyerek dışarıya çıkardığı anlar yer aldı. Elçin'in,  kendisine engel olmak isteyen Özel Kalem Müdürü’nü ise tokatlaması da güvenlik kamerası kayıtlarına yansıdı. Kayıtlarda Elçin'in, makamdan gelen sesleri duyarak gelen belediye çalışanlarının araya girmesine rağmen sakinleşmediği anlar da görüldü.

Söz konusu görüntüler sosyal medyaya düşünce Demirhan Elçin’e büyük tepki gösterildi. 

 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

1

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading