Yandex Metrica

CHP'deki paradan kule skandalı Küçükçekmece'ye de sıçradı: CHP'li belediye başkanının oğlu da görüntülerde

CHP'deki paradan kule skandalı Küçükçekmece'ye de sıçradı: CHP'li belediye başkanının oğlu da görüntülerde

CHP'deki paradan kule skandalında neredeyse her gün yeni görüntüler ortaya çıkıyor. Yeni görüntülerde Küçükçekmece'nin CHP'li Belediye Başkanı Kemal Çebi'nin oğlu Serkan Çebi'nin de orada olduğu ortaya çıktı. Savcılık, Çebi’nin oğlu Serkan Çebi’nin ve  Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın danışmanı Melih Morsümbül'ün şüpheli olarak ifadesinin alınması için talimat verdi.

Gündem

20.04.2024, 18:40

31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler seçimlerine günler kala Türkiye CHP'deki para sayma görüntülerini komuşmaya devam ediyor. Paradan kulelerin yapıldığı görüntülere dair neredeyse her gün yeni bilgiler, yeni isimler kamuoyunun gündemine geliyor. Sosyal medyada yer alan yeni görüntüler ise skandalın boyutunu bir kez daha gözler önüne serdi. CHP Genel Merkezi, İBB, İl Başkanlığı, Beylikdüzü Belediyesi ve İmamoğlu İnşaat'ın ardından olaya şimdi de Küçükçekmece Belediyesi dahil oldu. Yeni görüntülerde Küçükçekmece'nin CHP'li Belediye Başkanı Kemal Çebi'nin oğlu Serkan Çebi'nin de paraları getirenlerden bri olduğu ve paraları saydığı görüldü. Şimdi herkes şunu soruyor: "Küçükçekmece Belediyesi ve onun Belediye Başkanı Kemal Çebi bu işin neresinde?"

Mide balonu hayatını kabusa çevirdi! Hastaneye ödediği para dudak uçuklattı Mide balonu hayatını kabusa çevirdi! Hastaneye ödediği para dudak uçuklattı Haberi Görüntüle

ALİ KILIÇ'IN DANIŞMANIDA İFADE VERECEK

CHP il binasındaki para sayma görüntülerine ilişkin Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın danışmanı Melih Morsümbül'ün şüpheli olarak ifadesinin alınması için talimat verildi.

Deniz Zeyrek'in Deniz Zeyrek'in "tripleks villa" iddialarına Mustafa Varank'tan cevap: Haysiyetin varsa... Haberi Görüntüle

SON İFADEYE ÇAĞRILAN İSİM KAFTANCIOĞLU OLMUŞTU

Para sayma görüntülerinin sosyal medyada yayılmasıyla birlikte başlatılan soruşturma çerçevesinde İstanbul eski İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da dahil olmak üzere birçok partili, "şüpheli" sıfatıyla ifadeye çağrılmıştı. 

Skandalda adı geçen ve ifadeye çağrılan isimler şunlar:

CHP'li İBB Başkanının kasası Fatih Keleş

İmamoğlu İnşaat Genel Müdürü Tuncay Yılmaz

Ekrem İmamoğlu’nun avukatı, dönemin CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Turan Taşkın Özer (Şu an CHP milletvekili)

CHP İstanbul İl Basın Danışmanı Can Poyraz

CHP İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Loading