Yandex Metrica

CHP'de şok: O ilin belediye başkan adayı partisinden istifa etti, AK Parti'ye katıldı

CHP'de şok: O ilin belediye başkan adayı partisinden istifa etti, AK Parti'ye katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Bitlis Belediye Başlan adayı Selim Soyugüzel, yarıştan çekildi ve AK Parti saflarına katıldı. Soyugüzel, "AK Parti Bitlis Belediye Başkan adayı Nesrullah Tanğlay'ı desteklemek üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emrinde olacağız. AK Parti teşkilatıyla omuz omuza pazar günü yapılacak seçimi kazanacağız." dedi.

Gündem

03.04.2024, 17:33

Cumhuriyet Halk Partisi'nde istifa şoku yaşanıyor. CHP Bitlis Belediye Başkan adayı Selim Soyugüzel, adaylıktan çekildiğini, partisinden istifa ettiğini ve AK Parti'ye katıldığını açıkladı.

Son dakika... Valilik duyurdu! İstanbullulara sel uyarısı: Bu geceye dikkat Son dakika... Valilik duyurdu! İstanbullulara sel uyarısı: Bu geceye dikkat Haberi Görüntüle

"CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN EMRİNDE OLACAĞIZ"

Bugün (28.03.2024) düzenleyeceği mitingin saatinin bilgisi dışında değiştirilmesine tepki gösteren Soyugüzel, "Bu memleket hepimizin. Her zaman milletimizin yanında ve akrabamız olan AK Parti Bitlis Belediye Başkan adayı Nesrullah Tanğlay'ı desteklemek üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emrinde olacağız." dedi.  AK Parti teşkilatıyla omuz omuza pazar günü yapılacak seçimi kazanacaklarını belirten Soyugüzel, "Her zaman devletimizin milletimizin yanında yer alacağız. Güçlüyüz, kararlıyız, birlikte başaracağız. İstikrarlı şekilde çalışacağız. Yolumuz, bahtımız açık olsun." ifadelerini kullandı.

Katılım töreninde konuşan AK Parti Bitlis Milletvekili Turan Bedirhanoğlu ise kararından dolayı Selim Soyugüzel'e teşekkür etti. "Hem Selim Bey'e hem de ailesine gönülden teşekkür ediyorum. İşte AK Parti'nin farkı budur." diyen Bedirhanoğlu, AK Parti'nin halk için siyaset yapan bir parti olduğunu ve partiye gönül vermiş kimselere yanlış yapmadığını söyledi. 

Bakanlıktan CHP'nin teleferik yalanına jet yalanlama: İddialar doğru değil Bakanlıktan CHP'nin teleferik yalanına jet yalanlama: İddialar doğru değil Haberi Görüntüle

"CHP-DEM İTTİFAKININ EN BÜYÜK BELGESİ"

AK Parti Bitlis Belediye Başkan adayı Nesrullah Tanğlay da Soyugüzel'in kararından duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Bitlis'te kirli oyunları, kapalı kapılar arasında kimlerin kimlerle beraber olduğunu herkes görüyor. CHP'nin miting saati DEM Parti'ye verildi. Kapalı kapılar arasında maddi pazarlıklar yapılarak bu verildi. Yani bu, CHP ve DEM Parti'nin bütün Türkiye'de, bütün il ve ilçelerde yapmış olduğu ittifakın aşikar olduğunun en büyük belgesidir." dedi. Tanğlay, sözlerini "Allah'ın izniyle 1 Nisan sabahı hizmet yolculuğuna kaldığımız yerden devam edeceğiz. Katılımlarından dolayı burada bulunanlara teşekkür ediyorum." diyerek tamamladı. Daha sonra Selim Soyugüzel'e AK Parti rozeti takıldı. Törene eski AK Parti Bitlis milletvekili Vahit Kiler, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Emre Güzelsoy, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Doğan Daldagül ve partililer katıldı.

Selim Soyugüzel, dün yaptığı açıklamada bugün 13.00-15.00 saatleri arasında yapılması planlanan mitingin CHP tarafından DEM Parti'ye satıldığını iddia etmişti.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Loading