Yandex Metrica

CHP'de İzmir gerginliği! Cemil Tugay Tunç Soyer'i hedef aldı: Dünden beri içim acıyor!

Afyonkarahisar adayı Burcu Köksal'ın açıklamalarından sonra CHP içindeki krize bir yenisi daha eklendi.  CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, İstanbul'a Ekrem İmamoğlu'na destek için giden Tunç Soyer'i hedef aldı. 'Dünden beri içim acıyor' diyerek sitemini dile getiren Tugay, "Burada bir dakika yanımda durmayan bir belediye başkanımız, başka şehirde başkaları için çalışıyor" dedi.   

Gündem

11.03.2024, 13:30

CHP İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Cemil Tugay, Karşıyaka-Çiğli Tuncelililer Kültür Dayanışma Doğa Derneği'nde yaptığı konuşmada, İstanbul'a giderek Ekrem İmamoğlu'na destek veren Tunç Soyer'e tepki gösterdi.  Cemil Tugay, "Dünden beri içim acıyor. Ben burada belediye başkan adayıyım. Kendi adıma değil Cumhuriyet Halk Partisi adına. Benim gibi düşünen siyasetçiler ve CHP adına bunu yapmayın. Ama burada bir dakika yanımda durmayan bir belediye başkanımız, başka şehirde başkaları için çalışıyor" diyerek Soyer'e sitem etti. 

Yargıtay FETÖ'cü hainlerin cezalarını onadı: 17 sanığa 138'er kez ağırlaştırılmış müebbet! Yargıtay FETÖ'cü hainlerin cezalarını onadı: 17 sanığa 138'er kez ağırlaştırılmış... Haberi Görüntüle

"DOST DEDİKLERİMİZ İNANILMAZ HAKSIZ CÜMLELER KURUYOR"

Cemil Tugay, Pir Sultan Abdal'ın sözleriyle devam ettiği konuşmasında, İstanbul'a giderek Ekrem İmamoğlu'na destek veren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i ima ederek "İzmirliler buna izin vermez. Biz bu tartışmayı yaparken Manisa'da, Uşak'ta, Balıkesir'de, Kastamonu'da, Amasya'da Türkiye'nin çok yerinde kazanıyoruz. Ama bizim burada dost dediğimiz bazıları inanılmaz haksız cümleler kuruyor. 

2024 Haziran konut satış istatistikleri | Haziran'da kaç ev satıldı? 2024 Haziran konut satış istatistikleri | Haziran'da kaç ev satıldı? Haberi Görüntüle

"DÜNDEN BERİ İÇİM ACIYOR"

Pir Sultan Abdal'ın hikayesinden örnek vererek Soyer'e tepkisini dile getiren Tugay, "Dostun attığı gül yaralıyor bizi' diyor. Benim de itirazım var.  İnsanlar bu haldeyken, ülke bu haldeyken, her şeyin sebebi bunlarken, onlara prim veren herkese itirazım var. Bunu yapmayın. Dünden beri içim acıyor. Ben burada belediye başkan adayıyım. Kendi adıma değil Cumhuriyet Halk Partisi adına. Benim gibi düşünen siyasetçiler ve CHP adına bunu yapmayın. Ama burada bir dakika yanımda durmayan bir belediye başkanımız başka şehirde başkaları için çalışıyor" dedi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading