Yandex Metrica

CHP'de bir kriz daha patlak verecek! Kemal Kılıçdaroğlu, İmamoğlu'na cevap verecek mi?

28 Mayıs seçim hezimetinin ertesi gününden itibaren Kemal Kılıçdaroğlu'nun koltuğuna göz diken Ekrem İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu arasında sular durulmuyor. CHP'de parti içindeki koltuk kavgasında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugünkü grup toplantısında 'Değişim' çağrısı yapan ve 'Grup toplantısında aday olmayacağınızı açıklayın' diyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na cevap vereceği belirtildi.

Gündem

04.05.2024, 04:34

28 seçimlerinde Erdoğan'ın yeniden seçilmesinin ardından Cumhuriyet Halk Partisi'nde yaşanan sürtüşmelerin ardı arkası kesilmiyor. 14 ve 28 Mayıs'ta gerçekleştirilen seçimlerde tarihi hezimet yaşayan CHP'de sular durulmuyor. İstifa çağrılarına kulak tıkayan Kılıçdaroğlu, tüm MYK üyelerini ve danışmanlarını görevden alırken, kendisi koltukta oturmaya devam etti. Kılıçdaroğlu'nun bugün de 'Değişim' çıkışı yapan ve "Grup toplantısında aday olmayacağınızı açıklayın" diyen Ekrem İmamoğlu'na cevap vereceği iddia edildi.

2024 YKS tercihleri ne zaman başlayacak? YKS yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanır? 2024 YKS tercihleri ne zaman başlayacak? YKS yerleştirme sonuçları ne... Haberi Görüntüle

İMAMOĞLU: ADAY OLMAYACAĞINI AÇIKLA

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, "Grup toplantısında aday olmayacağınızı açıklayın" dediği iddia edilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün grup toplantısında kürsüye çıkacak. Kılıçdaroğlu'nun vereceği mesajlar merakla beklenirken, bu teklifi bir kez daha görmezden gelmesi halinde parti içinde yeni bir kriz patlak verecek.

Yunanistan'ı patlatacaklar diyen Cihat Yaycı: 'Kuzey' dediği ülke 'güney'i almak için gelecek Yunanistan'ı patlatacaklar diyen Cihat Yaycı: 'Kuzey' dediği ülke 'güney'i almak... Haberi Görüntüle

"GENEL BAŞKANA KARŞI DİKKATLİ OLMALILAR"

Önce CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, İmamoğlu ve Grup Başkanı Özgür Özel'e rest çekerek, "Genel başkana karşı daha dikkatli olmalılar" uyarısını yaptı. Kuşoğlu ayrıca, İmamoğlu'nun yargı süreci sebebiyle hem genel başkanlık hem de İBB başkanlığına adaylığının "sıkıntılı" olduğunu dile getirdi.

Son dakika... AFAD duyurdu! Tokat'ta korkutan deprem Son dakika... AFAD duyurdu! Tokat'ta korkutan deprem Haberi Görüntüle

"SİZİ TARİHİN EN KARANLIK SAYFALARINA YAZACAĞIZ"

Kılıçdaroğlu'nu tekrar aday göstereceklerini açıklayan Kuşoğlu'na İmamoğlu kanadından anında tepki geldi. İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun, Kuşoğlu'nun sözlerini yerden yere vuran tweetleri peş peşe beğenmeye başladı. Ongun'un Kılıçdaroğlu ve Kuşoğlu'na ithafen beğendiği bir tweette yer alan, "Biz de sizi tarihin en karanlık sayfalarına yazacağız. CHP'yi batıran adamlar olarak tarihe geçeceksiniz" sözü şok etkisi yarattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO'ya Gazze uyarısı: İsrail ile ilişkisini sürdüremez Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO'ya Gazze uyarısı: İsrail ile ilişkisini sürdüremez Haberi Görüntüle

"SAYGISIZLIĞI KINIYORUM"

Murat Ongun'un bu hamlesine bu kez Kılıçdaroğlu cephesinden sesler yükselmeye başladı. Sosyal medya hesabı üzerinden Ongun'a yüklenen CHP Milletvekili Deniz Demir, "Siyasete bu kadar meraklıysa istifa edip siyasete girmelidir. Genel başkanımıza ve partimizin kurumsal kimliğine yapılan bu saygısızlığı kınıyorum" diyerek yeni bir fitili ateşledi.

Alex De Souza Antalyaspor'dan ayrılacak mı? Alex De Souza Antalyaspor'dan ayrılacak mı? Haberi Görüntüle

"DİKKATLİ BİR DİL KULLANILMALI"

İmamoğlu cephesinden ise CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, Bülent Kuşoğlu'nu hedef aldı. Günaydın, "Bülent Bey'in dikkatli bir dil kullanması yararlı olur. Davaların sonuçlarına göre işlem tesis edeceksek Canan Kaftancıoğlu niye 'İl Başkanı bu davalara teslim edilmemelidir' diye tutuluyor?" sözüyle tepkisini dile getirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading