Yandex Metrica

CHP'de adaylık savaşı! Ekrem İmamoğlu'na katıldığı etkinlikte soğuk duş! Pankartı görünce yüzü düştü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu ile İstanbul'da bir etkinliğe katıldı. İYİ Parti tarafından aday gösterilen Ekrem İmamoğlu, Partililer tarafından açılan "Ben Kemal, geliyorum" pankartını görmezden geldi. İmamoğlu, Kılıçdaroğlu için atılan sloganlar sonrasında da yüzü düştü.

Gündem

01.02.2024, 17:07

CHP tarafından Şişli'de  düzenlenen etkinliğe, CHP Genel Başkanı Kema Kılıçdaroplu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu katıldı. İkili arasında yaşanan adaylık çekimesi etkinlikte de göze çarptı. 

Gündemde yok yok! TBMM'de bu hafta mesai yoğun: İşte binlerce kişiyi ilgilendiren geniş yelpazedeki o konular... Gündemde yok yok! TBMM'de bu hafta mesai yoğun: İşte binlerce... Haberi Görüntüle

İMAMOĞLU SLOGAN ATANLARA TERS TERS BAKTI 

Kemal Kılıçdaroğlu'nun salona girmesi sonrası, parti teşkilatı tarafından "Ben Kemal, geliyorum." yazılı bir pankart açıldı.  Pankart ile birlikte, "Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu" sloganları atılınca Ekrem İmamoğlu, alkışlayanlara da ters ters  baktı. 

YKS Tercih EKRANI | YKS tercihleri başladı mı? Üniversite tercihleri ne zaman? YKS Tercih EKRANI | YKS tercihleri başladı mı? Üniversite tercihleri... Haberi Görüntüle

EKREM İMAMOĞLU İLE KILIÇDAROĞLU ARASINDAKİ 'ADAYLIK' KRİZİ

Bilindiği üzere Kılıçdaroğlu'nun adaylığı İYİ Parti tarafondan kabul görmüyor. Meral Akşener adaylık için Ekrem İmamoğlu'nu işaret edip, yurt içi düzenlenen mitinglerle İBB Başkanı İmaoğlu'nun adaylığı için zemin hazırlıyor. 

Saraçhane'deki miting ile başlayan süreç, İYİ Parti kanadından yapılan "Kılıçdaroğlu aday olursa ayrı aday çıkarırız" tepkisiyle çıkmaza dönüştü. 

Tarihin Arka Odası geri dönüyor! Program Külliye'den canlı yayınlacak: İlk konu Fatih! Tarihin Arka Odası geri dönüyor! Program Külliye'den canlı yayınlacak: İlk... Haberi Görüntüle

"SEN 16 MİLYONA HİZMET EDECEKSİN"

İYİ Partili Cihan Paçacı "kendi adayımızı çıkarırız" resti sonrası partideki görevlerinden el çektirilmişti. Kılçdaroğlu ise adaylığının önündeki en büyük engel olarak karşısına çıkan İBB Başkanı'na sık sık, "Sen 16 milyona hizmet edeceksin" diyerek kendisine uyarıda bulunuyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading