Yandex Metrica

CHP'nin yalanını böyle çürüttü! Bakan Soylu'dan videolu açıklama: Yalanlarla yanlışı örtmeye müsaade edilemez

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un "CHP'li Belediyeleri soruşturmak için İçişleri Bakanlığı'nda özel birim kuruldu." yalanı ile ilgili sosyal medya hesabından bir video yayınladı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı paylaşımda "Devleti itibarsızlaştırmak, Denetimi etkisiz kılmak, Böylece yapanın yanına kar kalmasını sağlamak... Yalanlarla yanlışı örtmeye müsaade edilemez. "CHP'li Belediyeleri soruşturmak için İçişleri Bakanlığı'nda özel birim kuruldu." notu ile video paylaşımında bulundu.

Gündem

23.01.2024, 19:40

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı paylaşımda "Devleti itibarsızlaştırmak, Denetimi etkisiz kılmak, Böylece yapanın yanına kar kalmasını sağlamak... Yalanlarla yanlışı örtmeye müsaade edilemez. "CHP'li Belediyeleri soruşturmak için İçişleri Bakanlığı'nda özel birim kuruldu." notu ile video paylaşımında bulundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP'li Seyit Torun'un "İçişleri Bakanlığı CHP'li belediyeler için özel bir birim kurdu" iddiasına ilişkin sosyal medya hesabından bir video yayınladı.

14 ilde FETÖ'ye KISKAÇ operasyonu! 50'den fazla şüpheli enselendi 14 ilde FETÖ'ye KISKAÇ operasyonu! 50'den fazla şüpheli enselendi Haberi Görüntüle

"DOĞRULAR RAKAMLARIYLA VİDEODA"

Bakan Soylu, yaptığı açıklamada, "Devleti itibarsızlaştırmak, Denetimi etkisiz kılmak, Böylece yapanın yanına kar kalmasını sağlamak... Yalanlarla yanlışı örtmeye müsaade edilemez.

'CHP'li Belediyeleri soruşturmak için İçişleri Bakanlığı'nda özel birim kuruldu.'

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading