Yandex Metrica

CHP miting alanını dolduramayınca Mustafa Sandal AK Parti'nin miting fotoğraflarıyla kendisini avuttu

CHP miting alanını dolduramayınca Mustafa Sandal AK Parti'nin miting fotoğraflarıyla kendisini avuttu

CHP'li şarkıcı Mustafa Sandal, CHP'nin mitingi sanarak AK Parti'nin mitingine ait fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Sandal'ın söz konusu paylaşımı alay konusu oldu.

Gündem

04.04.2024, 01:28

HDP destekli Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı adayı olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu gösterirken terör örgütü PKK'nın liderleri de desteklerini açıklamıştı. HDP'lilerin de katıldığı bir miting düzenleyen Altılı Masa istediği sonucu alamadı. 

Kuleden devlete karşı santaj! Erdoğan devreye girdi: Sorumluları hesaba çekin! Kuleden devlete karşı santaj! Erdoğan devreye girdi: Sorumluları hesaba çekin! Haberi Görüntüle

CHP'NİN MİTİNG ALANI DOLDURULAMADI

Çevre illerden insan taşıyan, Bursa, İzmir, Yalova ve Kocaeli’nden otobüs kaldıran HDP destekli Altılı Masa'nın tüm çabalarına rağmen Maltepe mitingine yeterli katılım sağlanamadı. Parti liderlerinin, İmamoğlu ve Yavaş'ın da konuşma yapacağı alan seçmenler tarafından doldurulamadı. CHP yanlısı paylaşımlarıyla gündeme gelen şarkıcı Mustafa Sandal AK Parti'nin miting fotoğraflarıyla kendisini avuttu. Şarkıcı Mustafa Sandal, 2014 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gerçekleştirdiği İstanbul mitingine ait fotoğrafı bugünkü Kemal Kılıçdaroğlu’nun mitingi sanarak sosyal medya hesabından paylaştı.

Sandal'ın söz konusu "İstanbul'umuz da kırmızı beyaz" paylaşımı sosyal medyada alay konusu oldu.

Son dakika: MSB acı haberi duyurdu! Pençe-Kilit bölgesinde bir askerimiz şehit oldu Son dakika: MSB acı haberi duyurdu! Pençe-Kilit bölgesinde bir askerimiz... Haberi Görüntüle

FİRARİ FETÖ'CÜ CAN DÜNDAR DA PAYLAŞTI

Firari FETÖ'cü Can Dündar da Sandal'ın paylaşımını alıntılayarak, "İstanbul’u alan, Türkiye’yi alır. İstanbul alındı, sıra Türkiye’de" ifadelerini kullandı. Sandal, alay konusu olduğu paylaşımı birkaç saat sonra kaldırırken Can Dündar paylaşımı silmedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading