Yandex Metrica

CHP Milletvekili Yıldırım Kaya'dan Kılıçdaroğlu için akılalmaz benzetme

CHP Milletvekili Yıldırım Kaya'dan Kılıçdaroğlu için akılalmaz benzetme

CHP Milletvekili Yıldırım Kaya, "Tıpkı hünkar Hacı Bektaş-ı Veli gibi, aslan ve ceylanı kucağında tutacak bir isme ihtiyaç var. Bunun adı da kemale ermiş Bay Kemal’dir." diyerek Kılıçdaroğlu'nu Hacı Bektaş-ı Veli'ye benzetti.

Gündem

23.01.2024, 19:41

Cumhur İttifakı'nın adayının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olacağı aylar öncesinden açıklanırken, Millet İttifakı'nda henüz netleşen bir durum yok ancak kulislerde buna en yakın isim olarak CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun adı geçiyor. Altılı masada bile henüz Cumhurbaşkanı adayının ismi netleşmezken CHP kurmayları yaptıkları her açıklamada Kemal Kılıçdaroğlu'nu işaret ediyor.

CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, partisinin genel başkanının 2023 yılındaki seçimlerdeki adaylığını, Hacı Bektaş-ı Veli benzetmesiyle duyururken akılalmaz ifadeler kullandı.

BTC neden yükseliyor? 15 Temmuz Bitcoin ne kadar oldu? BTC neden yükseliyor? 15 Temmuz Bitcoin ne kadar oldu? Haberi Görüntüle

''BENİM GÖNLÜMDE YATAN ASLAN BELLİ''

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu Hacı Bektaş-ı Veli'ye benzeten Yıldırım Kaya, "13. Cumhurbaşkanı Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı olacak. Benim gönlümde yatan aslan belli. Tıpkı Hünkar Hacı Bektaş-ı Veli gibi, aslan ve ceylanı kucağında tutacak bir isme ihtiyaç var.

MİT'ten PKK operasyonu: Teröristlerin sözde istihbarat hücresi çökertildi MİT'ten PKK operasyonu: Teröristlerin sözde istihbarat hücresi çökertildi Haberi Görüntüle

''BUNUN ADI DA KEMALE ERMİŞ BAY KEMALDİR''

Bu ülkede kin ve nefret tohumları ekildi. Bunu kaldırabilecek bir tek isme ihtiyaç var. Bu isim ortak akla önem veren Kılıçdaroğlu Doktrini'ni hayata geçirebilecek bir isim olur. Bunun adı da kemale ermiş Bay Kemal'dir." diye konuştu.

CHP'li Yıldırım Kaya, geçtiğimiz aylarda da Kılıçdaroğlu'nun peygamber soyundan geldiğini iddia etmişti.

Seçil Erzan davasında olay ifade: Kayıp milyonların sırrı çözüldü eski sevgilisi işaret edildi Seçil Erzan davasında olay ifade: Kayıp milyonların sırrı çözüldü eski... Haberi Görüntüle

''PISIRIK, SAÇMALAMA REKORTMENİ''

AK Parti İzmir Milletvekili ve eski milli futbolcu Alpay Özalan, konuyla ilgili Twitter'dan yaptığı paylaşımda Yıldırım Kaya'ya tepki gösterdi. Özalan, ''CHP Milletvekili Yıldırım Kaya, Kemal Kılıçdaroğlu için "Aslan" diyor, "Hacı Bektaş Veli gibi" diyor, bir de "Kemale ermiş" diyor. Pısırık, saçmalama rekortmeni ve Türkiye düşmanlarının umudu olduğunu bilmesek inanacağız!'' ifadelerini kullandı.

Euro 2024 şampiyonu hangi takım? İspanya-İngiltere maçı kaç kaç bitti? Euro 2024 şampiyonu hangi takım? İspanya-İngiltere maçı kaç kaç bitti? Haberi Görüntüle

'PEYGAMBER SOYUNDAN GELİYOR'

Yıldırım Kaya'nın bu absürt açıklamalArı ilk değil. Nitekim geçtiğimiz aylarda katıldığı bir canlı yayında Kemal Kılıçdaroğlu'nun Peygamber soyundan geldiğini ve bunu da kimsye anlatmadığını söylemişti. Kaya, 'Genel başkanımızın dedesinin Alaşehir'de türbesi var. Kâbe ziyaretinde de şarıl şarıl gözyaşı akıtmış.' şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading