Yandex Metrica

DOLAR

32.51

%0.11 expand_less

EURO

34.96

%-0 expand_less

ALTIN

2441.00

%0.24 expand_less

BIST

9716.77

%-0 expand_less

BTC ($)

64519.62

%-0.4 expand_more

CHP medyası iyice şaşırdı! Merdan Yanardağ'a göre HDP terörü övmüyormuş!

Tele 1'in Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, Kemal Kılıçdaroğlu'na destek veren HDP'yle ilgili skandal ifadeler kullandı. Yanardağ, "HDP ile PKK arasında organik herhangi bir somut bağ saptayamamışsınız, yorumlara dayalı bir suçlama yapıyorsunuz. Bir HDP yöneticisinin terörü öven tek bir sözü var mı yok?" şeklinde konuştu.

Gündem

23.01.2024, 20:38

Türkiye, yeni bir seçime giderken Cumhur İttifakı aday olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı, terör örgütü PKK'nın siyasi kolu HDP'nin 'gizliden' destek verdiği Yedili Masa ise Kemal Kılıçdaroğlu'nu gösterdi.

6'lı masaya destek veren HDPCHP liderinin adaylığına ilk tebrik eden grup olmuştu.

Bu süreçte terör örgütünün Kandil'deki baronları da Kılıçdaroğlu'na destek vermekten geri durmadı. Terörist elebaşı Duran Kalkan, sığındığı mağaradan yayınladığı videoda, "6'lı masa birliklerini güçlendirecek. Önleri açıktır" ifadelerini kullanmıştı.

Erdoğan 'kapımız açık' demişti! Özgür Özel, Cumhurbaşkanıyla görüşme için tarih verdi! Erdoğan 'kapımız açık' demişti! Özgür Özel, Cumhurbaşkanıyla görüşme için tarih... Haberi Görüntüle

HDP'Yİ AKLAMAYA ÇALIŞIYORLAR

CHP tarafından fonlanan Tele 1'in Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, Kemal Kılıçdaroğlu'na destek veren HDP'yi aklama telaşına girişti.

HDP ile kurulan ittifakın 'meşru' olduğunu savunan Yanardağ, "HDP ile PKK arasında organik herhangi bir somut bağ saptayamamışsınız, yorumlara dayalı bir suçlama yapıyorsunuz. Bir HDP yöneticisinin terörü öven tek bir sözü var mı yok?" şeklinde konuştu.

MEB duyurdu! Görevde yükselme atama sonuçları açıklandı MEB duyurdu! Görevde yükselme atama sonuçları açıklandı Haberi Görüntüle

İŞTE HDP'LİLERİN TERÖRİSTLERİ ÖVEN SÖZLERİ

HDP Eş Başkanı Pervin Buldan: "PKK bir terör örgütü değildir."

HDP eski Eş Başkanı Selahattin Demirtaş: "PKK cenazesine gitmeyen milletvekiline soruşturma açarım"

HDP eski Eş Başkanı Figen Yüksekdağ: "Biz sırtımızı YPJ'ye, YPG'ye ve PYD'ye yaslıyoruz bunu söylemekte ve savunmakta hiçbir sakınca görmüyoruz"

HDP Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan: "PKK sizi tükürüğüyle boğar"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading