Yandex Metrica

"CHP'liydim ama şimdi AK Parti'liyim" diyen selzedeye Ekşi Sözlük'te linç başladı

"CHP'liydim ama şimdi AK Parti'liyim" diyen selzedeye Ekşi Sözlük'te linç başladı

Kastamonu'da selzede Nurten Özçelik, felaketin ardından devletin yardımlarını övdü diye lince uğruyor. Hakaret ve küfrün merkezinde yine Ekşi Sözlük var.

Gündem

23.01.2024, 17:52

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesindeki sel felaketinde evi ve arabası kullanılamaz hale gelen Nurten Özçelik, devletin yardımlarını övdü diye lince uğruyor. 

Bölgedeki bakanların o dönem kendisini her gün ziyaret ettiğini anlatan Özçelik'in "Ben aileden CHP'liyim. Kimse kusura bakmasın bu saatten sonra AK Partiliyim" şeklindeki sözleri başına dert açtı. 

CHP, İYİ Parti ve HDP söylemleri dışındaki her fikri sansürleyen sosyal medya platformu Ekşi Sözlük'te Özçelik'e yönelik karalama kampanyası başlatıldı. 

Sitede açılan "CHP'liydim AKP'li oldum diyen sel mağduru kadın" başlığı altında Özçelik'e hakaret ve küfür gırla gidiyor. 

Her gün milyonlarca insanın ziyaret ettiği Ekşi Sözlük'te sözkonusu küfürlere site editörlerinin hiçbir müdahalade bulunmaması dikkat çekiyor. 

Eleştiri ile küfür arasındaki farkın belirsizleştiği sitede konuşlu sosyal medya teröristlerine yönelik ne gibi yaptırımlar uygulanacağı merak konusu. 

Selzede Nurten Özçelik, afet alanında yapılan çalışmalar hakkında geçtiğimiz günlerde şu ifadeleri kullanmıştı:

"Her şeyi düşünüyorlar. Ben aileden CHP'liyim. Kimse kusura bakmasın bu saatten sonra AK Partiliyim. İki bakanımız her gün yanımızda. Süleyman Soylu Bey ve Murat Kurum Bey. Günde üç defa yanıma geliyorlar. İki etek isteyen kadını bile dinliyorlar. Belediye başkanımız yarı beline kadar suya girip beni kurtardı. Kaymakam sabah geliyor gece ikiye kadar burada. Çalışmalardan çok memnunum."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading