Yandex Metrica

CHP'liler depremzedelere nefret kusmaya devam ediyor! 

CHP'liler depremzedelere nefret kusmaya devam ediyor! 

14 Mayıs seçimlerinden sonra sırf Recep Tayyip Erdoğan'a oy verdikleri gerekçesiyle depremzedeler üzerinden başlatılan linç kampanyası tüm iğrençliğiyle devam ediyor.

Gündem

23.01.2024, 20:56

28 Mayıs seçimlerine kısa bir süre kaldı. Türkiye tarihinin en kritik seçimlerinden birine gidecek. 14 Mayıs seçimlerinde sandıkta hezimete uğrayan 7'li masa ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun hümanist maskesi düştü. Seçmeni sosyal medya üzerinden depremzedelere kin kusmaya devam ederken. Kılıçdaroğlu ise sert siyaset dili ile ortamı geren açıklamalar yapıyor.

23 Nisan Bugün Konya'da otobüsler bedava mı? Konya'da tramvay ücretsiz mi? 23 Nisan Bugün Konya'da otobüsler bedava mı? Konya'da tramvay ücretsiz... Haberi Görüntüle

CHP'Lİ BELEDİYELERDEN UTANDIRAN KARAR

Deprem bölgesinden istediği sonuçları alamayan CHP, seçimin faturasını depremzede vatandaşlara kesti. Depremzedelere ağır hakaretlerle başlayan bu duruma yeni bir vicdansızlık örneği CHP'li Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nden geldi. Belediye otelde kalan depremzedeleri çıkarma kararı aldı.

Son dakika: Bursa’da istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü: 2 kişi yaralandı Son dakika: Bursa’da istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü: 2 kişi... Haberi Görüntüle

İZMİR BELEDİYESİ'DE KAPIYI GÖSTERDİ

CHP'li Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin depremzedeleri sokağa atmasına tepkiler sürerken aynı skandala İzmir Büyükşehir Belediyesi de imza attı. İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen depremin ardından, belediyeye ait olan evde kalan depremzededen ikamet ettiği evi boşaltması talep edildi. CHP'li belediyelerin depremzedelere karşı bu denli vurdumduymazlığı 'pes' dedirtirken, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bu kararı tepki topladı.

Son dakika: Yüksek Seçim Kurulu'ndan Ordu kararı Son dakika: Yüksek Seçim Kurulu'ndan Ordu kararı Haberi Görüntüle

CHP'Lİ SEÇMEN KİN KUSUYOR

14 Mayıs'ta sandığa giden Türkiye seçimini yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk tur seçimi, en yakın rakibi Kemal Kılıçdaroğlu'na göre açık ara farkla önde tamamladı. Muhalefet umduğunun aksine deprem bölgesinden de Erdoğan'a büyük bir destek çıktığını görünce adeta çılgına döndü.

Seçim sonuçlarına öfkelenen kesim, afetzedelere yönelik insanlık dışı hareket ve söylemler sarf etti. Sosyal medyada, ölüm tehditleri savurdu, tehdit ve hakaret dolu videolar paylaşarak nefret saçtılar.

Alman Cumhurbaşkanı Steinmeier'ı protesto eden antikacı konuştu: Gerekli mesajı verdim Alman Cumhurbaşkanı Steinmeier'ı protesto eden antikacı konuştu: Gerekli mesajı verdim Haberi Görüntüle

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading