Yandex Metrica

CHP'li vekiller Bakan Varank'ın üzerine yürüdü

CHP'li vekiller Bakan Varank'ın üzerine yürüdü

TBMM Komisyonu'nda Cihangir İslam ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank arasında bir tartışma çıktı. Ardından CHP'li vekiller, Bakan Varank'ın üzerine yürüyünce gerginlik yaşandı.

Gündem

23.01.2024, 18:14

TBMM Komisyonu'nda söz alan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener'in konuşmasında AK Parti milletvekillerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı kutsallaştırmakla itham edince,”Sayın Şener, siyaset arenasındaki yelpazede yer değiştirirken kendi medeniyet değerlerine de başkalaşmış. Keşke Peygamber Efendimiz öldükten sonra Hazreti Ömer ile Ebubekir arasındaki hikayeyi anlatsaydı. Bizim kimseyi kutsallaştırmadığımızı hatırlardı.” dedi.

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu! Bakan Özhaseki'den Özgür Özel'e cevap: Mani olan CHP! Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu! Bakan Özhaseki'den Özgür... Haberi Görüntüle

“BEN FETÖ'YE KARŞI ŞEHİT VERDİM”

Bunun üzerine, “Önce FETÖ'nün hesabını ver” diyen CHP'li Cihangir İslam'a Bakan Varank şu cevabı verdi:

“FETÖ'nün hesabını sen ver. Burada hiçbir hakaret yok. Ben FETÖ ile mücadelede ailemden şehit verdim. Terbiyesiz adam.”

İsmail Ağa'nın başına kim geçecek? Mahmut Ustaosmanoğlu'nun vasiyeti ne? İsmail Ağa'nın başına kim geçecek? Mahmut Ustaosmanoğlu'nun vasiyeti ne? Haberi Görüntüle

VARANK'IN ÜZERİNE YÜRÜDÜLER

Bu sözlerin ardından CHP'li vekiller, Bakan Varank'ın üzerine yürüdü. O esnada araya diğer milletvekilleri girerek gerginliği bastırdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading