Yandex Metrica

Sitede Ara

CHP'li Öztunç'un iddiası yalan çıktı! Yıkılan peri bacası değil kaçak tuvaletmiş!

Kapadokya'daki peri bacalarının iş makineleriyle yıkıldığını iddia eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç'un kamuoyunu yanılttığı ortaya çıktı. Ters açıdan çekilen görüntüler aslında kaçak bir tuvaletin yıkımına ait.

Gündem

23.01.2024, 19:48

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, sosyal medya hesabından paylaştığı ve Birgün gazetesinin servis ettiği video ile Kapadokya'daki peri bacalarının iş makineleriyle yıkıldığını iddia etmişti. Kısa sürede viral haline gelen videoyu izleyen birçok vatandaş yetkililere sert tepki göstermişti. Ancak CHP'li Öztunç'un paylaştığı videonun uzak ve ters açıdan çekildiği için kamuoyunu yanılttığı ortaya çıktı.

Kirli ittifak bir kez daha ifşa oldu! CHP'li başkan Oya Tekin Öcalan'ın fotoğrafının altında DEM'lenmiş Kirli ittifak bir kez daha ifşa oldu! CHP'li başkan Oya... Haberi Görüntüle

"İDDİALARI GERÇEK DIŞI ÇIKTI"

Aslında yıkım işlemi uygulanan  yerlerin kaçak yapılarla mücadele kapsamında, önceki yıllarda izinsiz yapılmış kaçak tuvalet üniteleri olduğu belgelendi. Tuvalet ünitelerinin Kapadokya Alan Başkanlığı'nın emirleri doğrultusunda kaldırıldığı öğrenilirken Öztunç'un videoya ilişkin herhangi bir düzeltme yapmaması dikkat çekti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading